ÎCCJ, DECIZIE în dosarul MICROSOFT

Oamenii de afaceri Dorin Cocoș și Dumitru Nicolae, fostul ministru Gabriel Sandu și fostul primar Gheorghe Ștefan "Pinalti" au ajuns la ÎCCJ în dosarul Microsoft. 

UPDATE: Decizia instanței a fost amânată pentru 19 septembrie. Gheorghe Ștefan a cerut amânarea cauzei pentru că și-a angajat un apărător nou, în 22 iunie, care are nevoie de timp să analizeze speța. La apelul din 19 septembrie, Gheorghe Ștefan este singurul care a spus că va face declarații.  

Judecătorii de la ÎCCJ au dat sentințele în dosarul Microsoft în 24 martie. Dar DNA vrea pedepse mai mari. În martie, judecătorii i-au condamnat pe Dumitru Nicolae la 1 an și 6 luni cu suspendare și supraveghere timp de trei ani, pe Gabriel Sandu la doi ani cu executare, la fel și pe Dorin Cocoș, iar Gheorghe Ștefan a primit trei ani cu executare. Dumitru Nicolae a mai primit 90 de zile muncă în folosul comunității la ADP Sector 2. Din condamnăril, se scad perioadele în care au stat în arest preventiv sau la domiciliu. 

Judecătorii au confiscat un milion de euro de la Dumitru Nicolae, 2.196.035 euro de la Gabriel Sandu, 3.700.000 euro de la Dorin Cocoș și 3.996.360 euro de la Ștefan Gheorghe.

Cei patru încearcă să scape astăzi de închisoare. DNA cere, însă, pedepse maxime. Rămâneți pe DCNEWS pentru a afla decizia ÎCCJ în dosarul "Microsoft". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel