ÎCCJ, decizie în cazul lui Bogdan Olteanu

Curtea Supremă a decis să admită cererea DNA de prelungire cu încă 30 de zile a mandatului de arest la domiciliu pentru Bogdan Olteanu. Decizia nu este definitivă, notează Agerpres. 

Înalta Curte de Casație și Justiție a admis, marți, cererea DNA de prelungire cu 30 de zile a arestului la domiciliu pentru fostul viceguvernator BNR Bogdan Olteanu, în dosarul în care este acuzat de trafic de influență.

Potrivit DNA, în perioada iulie — noiembrie 2008, în calitate de președinte al Camerei Deputaților, Bogdan Olteanu a solicitat și primit de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu suma de un milion de euro și sprijin electoral în schimbul numirii lui Liviu Mihaiu în funcția de guvernator al Deltei Dunării

De asemenea, procurorii arată că, în toamna anului 2008, Bogdan Olteanu a participat la alegerile parlamentare, urmărind obținerea unui mandat de deputat.

În acest context, din dispoziția lui Vîntu, Olteanu a beneficiat de consultanță politică pentru campania electorală fără să achite contravaloarea serviciilor de zeci de mii de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel