Iaşi: Prognostic rezervat al medicilor în cazul femeii care a supravieţuit accidentului feroviar

Femeia care a supravieţuit accidentului feroviar de marţi seara, în urma căruia două persoane au murit, se află internată în Clinica de Terapie Intensivă a Spitalului Sfântul Spiridon din Iaşi, prognosticul medicilor fiind rezervat.

"Pacienta, în vârstă de 37 de ani, a fost găsită cu leziuni extrem de severe, traumatism cranio-cerebral sever, traumatism toracic, laceraţie hepatică, laceraţie renală stângă şi la nivelul splinei, multiple fracturi. A fost intubată mecanic în automobilul de terapie intensivă mobilă şi adusă la spitalul Sf Spiridon. S-a intervenit chirurgical de urgenţă, s-a efectuat splenectemie. În prezent, starea pacientei este extrem de severă, prognosticul fiind rezervat. Ea este internată în Secţia de Terapie Intensivă", a precizat purtătorul de cuvânt al spitalului, Ovidiu Popa.

Marţi seara, la ora 22,45, trei persoane au fost călcate de trenul accelerat care venea de la Bucureşti spre Iaşi, în localitatea Piciorul Lupului, din comuna Ciurea, la mai puţin de 200 de metri de casa acestora.

Potrivit reprezentanţilor ISU Iaşi, cele trei persoane se îndreptau spre casă pe linia ferată. În urma impactului, o fată în vârstă de 20 de ani şi un bărbat în vârstă de 40 au murit pe loc. Cea de-a treia victimă, o femeie de 37 de ani, a fost transportată în stare foarte gravă la spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel