Iaşi: Papa Francisc a sărutat pe frunte copiii bolnavi

Momente emoționante s-au desfășurat în Catedrala Catolică din Iași, unde Papa Francisc salută cele peste 800 de persoane prezente în biserică. De asemenea, Suveranul Pontif a sărutat pe frunte și a binecuvântat copiii bolnavi.

Papa Francisc a dat jos lanțurile care delimitau zona în care stăteau bolnavii și bătrânii și, cu zâmbetul pe buze, a a dat mâna cu zeci de oameni.

După ce a dat mâna cu credincioșii, a urmat un moment de rugăciune al Suveranului Pontif.

„Vă mulțumesc tuturor celor care îi însoțiți (pe cei bolnavi - n.r.), că sunteți cu ei, și vă mulțumesc vouă bolnavilor că duceți înainte boala. Acuma, înainte de binecuvântare să ne rugăm împreună la Preasfânta Fecioară Maria", a spus Suveranul Pontif.

După ce a rostit rugăciunea împreună cu credincioșii adunați în Catedrală, Papa a spus: „Vă rog frumos să vă rugați și pentru mine".

Papa Francisc este în a doua zi a vizitei sale Apostolice. După vizita la Catedrală, Papa Francisc merge la Palatul Culturii pentru o întâlnire mariană cu tinerii și familiile, cărora le va adresa cel de-al șaselea discurs al vizitei. La evenimentul de la Palatul Culturii va participa, de asemenea, și premierul, informează Mediafax.

Înainte de Iași, Papa Francisc a fost la Șumuleu Ciuc, în județul Harghita, unde a oficiat o Liturghie, la care au asistat peste 85.000 de pelerini.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel