Iaşi: Cinci persoane arestate pentru trafic de droguri şi deţinere de droguri la festivalul Afterhills

Cinci persoane suspectate de trafic de droguri de mare risc şi deţinere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu, conducerea unui autovehicul sub influenţa drogurilor şi spălare de bani obţinuţi din traficul de droguri de mare risc au fost arestate preventiv, în urma unor acţiuni derulate de poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Iaşi pe durata desfăşurării festivalului Afterhills, se arată într-un comunicat de presă transmis, joi, de BCCO Iaşi.

Potrivit sursei citate, în timpul operaţiunilor, poliţiştii BCCO, sub coordonarea procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, au pus în executare zece mandate de percheziţii domiciliare şi şase mandate de aducere pe numele unor persoane suspectate de trafic de droguri.

"În urma activităţilor poliţiştilor specializaţi în combaterea criminalităţii organizate, au fost ridicate şi indisponibilizate 90 de comprimate ecstasy, 10 pliculeţe/doze conţinând cannabis, 20 de grame de cocaină/amfetamină, 30 de grame de canabis, 2 doze de cocaină, 5 grame de Ketamină, 5 grame MDMA pulbere, 7 grindere, o narghilea folosită la consumul drogurilor, aproape 2 grame de comprimate MDMA mărunţite. Totodată, au fost indisponibilizate un autoturism de lux, 5 cântare electronice de mare precizie, sumele de 5.038 lei şi 20 lire, 12 telefoane mobile, 19 cartele SIM, 2 laptop-uri, un Hard Disk, în total fiind ridicate bunuri în valoare de 134.700 de lei", se precizează în comunicatul BCCO.

Festivalul de muzică Afterhills s-a desfăşurat în perioada 23 august- 2 septembrie, pe raza comunei Dobrovăţ din Iaşi. În timpul derulării acestuia, au fost constatate 34 de infracţiuni la regimul drogurilor, respectiv de trafic de droguri de mare risc şi deţinere de droguri de mare risc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel