Iaşi: Traficanţi de droguri, reţinuţi după percheziţii domiciliare

Două persoane au fost reţinute după ce poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Iaşi şi procurorii DIICOT au efectuat două percheziţii domiciliare, de unde au fost confiscate droguri de mare risc.

Potrivit unui comunicat remis AGERPRES, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Iaşi şi procurorii DIICOT, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale - I.G.P.R., au depistat un bărbat care a primit un colet ce conţinea 500 de grame de cannabis. Coletul a fost expediat printr-o societate de curierat internaţional, pe ruta Canada - Germania - România.

'Ulterior, au fost efectuate două percheziţii la locuinţele a două persoane, în urma cărora au fost ridicate importante sume de bani în lei şi valută, precum şi 182 de grame de cannabis, deţinute în vederea comercializării în municipiul Iaşi.

În urma administrării probatoriului, două persoane au fost reţinute, urmând a fi prezentate Tribunalul Iaşi, în cursul zilei de astăzi, cu propunere de arestare preventivă. Activităţile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale şi al Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. Acţiunea s-a realizat cu sprijinul autorităţilor judiciare din Germania', se arată în documentul de presă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel