Poliţistul tăiat cu sabia, la Terapie Intensivă

Medicii sunt în continuare ''extrem de rezervaţi'' privind starea de sănătate a poliţistului atacat cu o sabie.

Medicii sunt în continuare extrem de rezervaţi privind starea de sănătate a poliţistului atacat cu o sabie în timpul unei percheziţii domiciliare la Rădăuţi, a afirmat, miercuri, Tudor Ciuhodaru, medic la Spitalul de Neurochirurgie Nicolae Oblu din Iaşi.

'Pacientul a petrecut. Este intubat, ventilat, pe suport volemic. Este în stare gravă în continuare din cauza severităţii lezionare şi posibilelor complicaţii', a declarat pentru Agerpres dr. Ciuhodaru.

Oficiali din Poliţie au anunţat că unii dintre colegii poliţistului rănit au donat sânge pentru acesta, acţiuni similare continuând miercuri dimineaţă.

Un poliţist de la Serviciul de Acţiuni Speciale Suceava a fost grav rănit, marţi dimineaţă, după ce a fost atacat cu o sabie în timpul unei percheziţii ce se desfăşura la Rădăuţi, potrivit IGPR. Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava au desfăşurat o acţiune pentru destructurarea unei grupări infracţionale, fiind efectuate opt percheziţii domiciliare. La una dintre locuinţele percheziţionate, în Rădăuţi, una dintre persoanele vizate l-a atacat şi rănit, cu o sabie, pe agentul şef adjunct de poliţie Dan Ciprian Sfichi, din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Suceava, 'rănindu-l foarte grav la cap şi braţ', conform IPJ Suceava.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel