Iași. Pasageri, blocați în aeroport din cauza unei defecțiuni a aeronavei

Aproape 200 de persoane au rămas blocate peste patru ore pe Aeroportul Internaţional Iaşi, după ce un pilot a găsit o defecţiune tehnică la aeronava care trebuia să decoleze spre Catania, în Italia. 

UPDATE: “Zborul Wizz Air W6 3681  de la Iaşi  spre Catania din data de 18 august a avut o  întârziere  cauzată  de o inspecţie tehnică neprogamată a aeronavei.  

Zborul a decolat la ora 17.55 (ora locală). Toți pasagerii au fost informați și li s-a acordat asistenţă în conformitate cu reglementările UE în vigoare și cu politica Wizz Air.

Wizz Air își cere scuze tuturor pasagerilor ale căror planuri de călătorie au fost afectate de această situaţie, dar siguranța lor, a echipajului și a aeronavelor este prioritatea companiei.”, au declarat reprezentanții companiei.

Potrivit reprezentanţilor Aeroportului Internaţional Iaşi, avionul ce aparţine companiei Wizz Air trebuia să decoleze de pe pista din Iaşi la ora 14,00.

De atunci, 180 de persoane, şapte dintre aceştia fiind copii, au aşteptat în terminalul T 3 să urce în aeronava spre Catania. 

Îmbarcarea a început cu puţin timp în urmă, după aproape patru ore întârziere. 

"Este vorba de o defecţiune tehnică depistată de pilot înainte ca pasagerii să fie îmbarcaţi. Problema tehnică a fost remediată între timp. În acest moment cei 180 de pasageri sunt îmbarcaţi pentru a fi duşi la destinaţie", a declarat Elena Troia, purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional Iaşi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel