Iași. Bărbat, reținut după ce a amenințat polițiști pe Facebook

Polițiști - imagine simbol
Polițiști - imagine simbol

Un bărbat din Hârlău îşi va petrece următoarele 30 de zile în arest preventiv după ce a ameninţat doi poliţişti că-i bate şi a fost acuzat de ultraj.

Potrivit unui comunicat de presă, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău au solicitat marţi judecătorului de drepturi şi libertăţi arestarea preventivă pentru 30 zile faţă de un bărbat care este acuzat de 'două infracţiuni de ultraj, în concurs şi în stare de recidivă'.

'Din probatoriu administrat până la acest moment procesual rezultă suspiciunea rezonabilă că în data de 15 august, în jurul orei 12,15, inculpatul T. I. E., în timp ce se afla pe strada Bogdan Vodă, din oraşul Hârlău, a ameninţat doi agenţi de poliţie cu acte de violenţă, în mod nemijlocit, agenţi aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Hârlău a admis propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile a inculpatului', se arată într-un comunicat de presă al Judecătoriei Hârlău.

Într-un filmuleţ postat pe reţeaua de socializare Facebook se vede cum doi poliţişti legitimează un bărbat care pare a fi sub influenţa alcoolului. În momentul în care oamenii legii îi iau actul de identitate, bărbatul îi ameninţă pe că dacă nu 'iau mâna de pe el' le va da 'somn'. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel