EXCLUSIV  I-ai cumpărat copilului tău mașină? TESTUL care arată dacă este în stare să nu moară-VIDEO

Poza are caracter ilustrativ
Poza are caracter ilustrativ

La 18 ani, imediat ce iau permisul auto, părinții le iau copiilor mașini puternice. Nu puține sunt cazurile când vedem că această decizie a fost extrem de proastă pentru că au loc accidente mortale.

Școlile de șoferi scot la înaintare doar oameni cu permis, fără ca instructorii să predea vreo regulă de conducere defensivă. Și apoi, părinții ajung să își smulgă părul din cap când aud că fiul lor a intrat cu mașina într-un stâlp și așa și-a găsit sfârșitul. Titi Aur, la interviurile DC News, a vorbit despre acest subiect.

"Foarte rar se întâmplă ca părinții să vină cu copiii să învețe reguli de conducere defensivă (n.r. - la Academia Titi Aur). Sunt foarte mulți care dau tânărului șofer o mașină puternică. Foarte puțini dintre cei care cumpără mașini scumpe vin către noi pentru a învăța. Sunt și unii care vin conștienți fiind că prima dată trebuie să merg cu copilul să-l învăț anumite lucruri, iar apoi să îl las să conducă mai ales dacă vorbim despre un bolid. Mulți părinți le iau copiilor mașini puternice, dar fără să facă și testul. Este în stare să nu moară? Același lucru se întâmplă și cu motocicletele. Iau copilului motor, apoi îmi smulg părul din cap când văd ce a făcut cu motorul", a zis Titi Aur.

Iată răspunsul:

VEZI interviul integral

La Academia Titi Aur puteți merge pentru a învăța ce înseamnă conducere defensivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel