Și-a ucis sora și fratele pentru frânghia de întins rufele!

S-au certat de la sfoara pentru întins rufele și lucrurile au degenerat. Situația a scăpat de sub control și bărbatul a împușcat mortal patru persoane și a rănit alte șase. Și-a ucis fratele și sora, ulterior rănindu-i pe Inspectorul Poliției, adjunctul acestuia și alți trecători.

Giulio Murolo, din Napoli, în vârstă de 48 de ani s-a certat violent vineri după-amiază cu fratele său pe această temă. Cu scopul de a aplana lucrurile, sora acestuia, un vecin și un polițist au intervenit în discuția aprinsă a celor doi. Din nefericire, nu au reușit decât să creeze și mai multă tensiune! La scurt timp, lucrurile au degenerat rapid, aceștia fiind împușcați cu arma pe care Murolo o deținea ilegal.

Inspectorul de Poliție Christopher Cozzolino a fost rănit în braț, Șeful adjunct Umberto De Falco, rănit în abdomen și  la o ureche, iar Christian Infante Louis lance, a fost accidentat la mâna dreaptă și coapsă și glezna stângă!

Apoi Murolo s-a  baracadat în casa lui aflată într-o suburbie din Napoli, și a început să tragă împotriva trecătorilor de pe stradă. Un grădinar și alte șase persoane au fost rănite în urma acestor acțiuni înarmate! Un polițist încă luptă pentru a rămâne în viață, în timp ce doi carabinieri, doi polițiști și grădinarul sunt în afara oricărui pericol.

După o jumătate de oră  de negocieri intense, Mourolo s-a predat polițieiAcesta a fost transportat imediat la închisoare, pentru că era clar că exista un risc foarte mare ca acesta să încerce să omoare și alți oameni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel