Și-a răpit, bătut și violat soția în ziua procesului de divorț. Detalii șocante

foto: Press Alert
foto: Press Alert

O femeie de 32 de ani din Lugoj a trecut prin scene de coșmar, joi. Ea se îndrepta spre Judecătoria Lugoj, unde avea termen în procesul de divorț, când a fost răpită de cel de care divorța, după într-o casă, bătută și violată.

Marți, femeia de 32 de ani obținuse de la Judecătoria Lugoj ordin de protecție, adică interdicția ca bărbatul să se apropie de ea și de copilul lor de patru ani. Înainte de acest ordin de protecție, copilul rămăsese la bărbat. Judecătorii au luat decizia și după mesaje de tipul: "am pus ştreangul în jurul gâtului copilului", "sunt cu copilul în maşină. Mă duc să mă izbesc de un TIR", potrivit pressalert.ro.

După ce a amenințat-o, bătut-o, violat-o, bărbatul a dus-o pe femeie în Timișoara, la un notar, pentru ca aceasta să renunțe la ordinul de protecție pe numele său și al fiicei sale. Femeia s-a încuiat într-o toaletă din notariat și și-a sunat avocatul. Notarii l-au dat afară pe bărbat, care a plecat cu toate actele femeii, cu telefonul, cu geanta ei. Nu a fost prima oară când respectivul a făcut asemenea gesturi față de cea care încă îi este soție, ci a treia sesizată în instanță. Sunt două dosare în curs, pentru că de două ori, el și-a răpit soția de pe stradă și a sechestrat-o.

Bărbatul de 40 de ani a fost prins, vineri dimineață. Anchetatorii au găsit mai multe probe care-l incriminează pe bărbat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel