€ 5.0914
|
$ 4.3359
|
Curs valutar: € 5.0914
|
$ 4.3359
 

Ți-a rămas cozonac de Paște? Iată cum poți face o savarină delicioasă
Autor: Roxana Neagu

screen_shot_2016_05_02_at_10_13_20_am_93237700
 

Vlăduț a dezvăluit, la Antena 1, cum poți face o savarină delicioasă din cozonacul care a rămas de Paște. 

"Ce facem cu cozonacul, de obicei se usucă, nu mai are aceeași savoare, își pierde aromele. Noi, când eram mici, preparam din feliile de cozonac savarină. Puneam un sirop rece pe cozonac, nu e bine să punem cald pentru că avem în cozonac drojdie, apoi puneam deasupra o dulceață roșie, din zmeură, căpșuni, coacăze roșii. Apoi puneam o frișcă bătută ușor, îndulcită. Nu arunci nimic și e chiar mai delicioasă decât savarina clasică de cofetărie", a spus Vlăduț, în emisiunea "Neața cu Răzvan și Dani". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Comentarii

Pentru a vedea sau a publica comentarii, te rugăm să te autentifici în Facebook.
 
 
 
 
 
x close