Hunter Biden, luptă cu dependența de alcool și droguri. Dezvăluiri în cartea autobiografică: Nu a renunțat niciodată la mine

Fiul președintelui Joe Biden a făcut dezvăluiri incredibile despre dependența de alcool și droguri.

Rătăcire, recăderi, obsesii - fiul cel mic al lui Joe Biden, Hunter, îşi descrie lupta cu dependenţele de alcool şi droguri în autobiografia care urmează să fie publicată pe 6 aprilie, relatează AFP.

În extrase publicate de presa americană, fiul actualului preşedinte al SUA, în vârstă de 51 de ani, povesteşte printre altele cum, dependent fiind de cocaină, s-a mutat cu un om fără adăpost, dependent şi el, sau cum a petrecut singur o lună într-un apartament bând votcă.

A fost ameninţat cu o armă



În cartea "Beautiful Things" (Lucruri frumoase), avocatul Hunter Biden dezvăluie de asemenea că a fost ameninţat cu o armă de un bărbat într-o tabără pentru persoane fără adăpost din Los Angeles, unde se dusese să cumpere cocaină.

El a fost internat de mai multe ori la dezintoxicare, cu câteva recidive, pentru a depăşi aceste dependenţe, iar în prezent cel de-al doilea fiu al actualului preşedinte american afirmă că nu mai consumă alcool sau droguri.

De-a lungul anilor, Hunter Biden a descris sprijinul constant al tatălui său, care i-a fost alături şi atunci când a recidivat, după moartea lui Beau, fiul cel mai mare al lui Joe Biden, în 2015.

"M-a ajutat să realizez că nu este totul pierdut", scrie cel care a fost mult timp lobbyist, înainte ca tatăl său să devină vicepreşedinte al Statelor Unite în 2009.

"Nu a renunţat niciodată la mine, nu m-a evitat niciodată, nu m-a judecat niciodată, oricât de rău ar fi putut ieşi lucrurile", a mai spus Hunter Biden, care s-a despărţit de soţia sa în 2017, după recidivă. Ulterior, el s-a recăsătorit.

Hunter Biden, potenţial handicap în cariera politică a tatălui său



Problemele lui Hunter Biden au ajuns în mod regulat în prim-plan, el fiind adesea văzut ca un potenţial handicap în cariera politică a tatălui său.

Recent, el a fost criticat pentru că a acceptat un mandat de manager al grupului ucrainean în domeniul gazelor naturale Burisma, în timp ce Joe Biden era vicepreşedinte.

De-a lungul anilor, Hunter Biden a devenit una dintre ţintele preferate ale fostului preşedinte Donald Trump şi ale susţinătorilor săi.

În decembrie anul trecut, fiul preşedintelui a dezvăluit că este vizat de o anchetă federală cu privire la posibile infracţiuni fiscale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel