EXCLUSIV  Hunter Biden, legături cu China. Chirieac: Vorbim de BANI!/ Ciuvică: Spectaculoasă, consecințe pentru lumea întreagă

Preşedintele Grupului de Investigaţii Politice, Mugur Ciuvică, şi analistul politic Bogdan Chirieac, au analizat campania electorală din SUA, dar şi legăturile fiului lui Joe Biden, Hunter, cu România. 

Noaptea trecută, în SUA au fost scoase la iveală mai multe legături ale lui Hunter Biden cu România, dar şi cu China, pe sume impresionante de bani. 

"Fiul candidatului Joe Biden are legături cu chinezii, a zis Tony Bobulinsky, 323 miliarde de dolari. Vorbim de bani. Bine, e şi alt nivel de aşteptare în SUA", a spus Bogdan Chirieac. 

"Nivelul de aşteptare e mai mare acolo doar ca bani. Din punct de vedere al campaniei electorale, este una care în România ar fi foarte criticată de diverşi pudibonzi care vor dezbateri pe programe, nu atacuri la persoană. Orice campanie e cu atacuri, asta înţeleg că se întâmplă şi în SUA: Campania asta este spectaculoasă, este posibil să aibă consecinţe importante pentru lumea întreagă. Pentru România nu ştiu dacă ar putea aduce ceva schimbări, în sensul în care nu am văzut nicio schimbare în România nici după venirea dlui Trump. Mă aşteptam la ceva schimbări, nu am văzut niciuna, motiv pentru care cred că pe noi ne va afecta foarte puţin dacă va câştiga unul sau altul. Dar în general va conta cine va câştiga", a declarat Mugur Ciuvică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel