Hunter Biden îi recunoaște unei prostituate că a pierdut un laptop plin cu filmulețe incriminatoare

Pixabay
Pixabay

Fiul lui Joe Biden i-ar fi recunoscut unei prostituate că i-a fost furat un laptop în care există imagini video incriminatoare. 

Imagini video îl surprind pe Hunter Biden, fiul președintelui Joe Biden, recunoscând unei prostituate că a pierdut un laptop plin de date incriminatoare în timpul unei petreceri cu droguri din 2018. Dacă este adevărat, Hunter a pierdut trei computere până acum, scrie RT

Primul fiu al Statelor Unite ale Americii, dependent de clinici de recuperare și artist aspirant, Hunter Biden nu pare să-și păstreze datele personale în siguranță. Un laptop abandonat într-un atelier de reparații din Delaware în 2019 și obținut de New York Post cu câteva săptămâni înainte de alegerile din 2020 a dezvăluit dovezi ale implicării familiei Biden în numeroase scheme de corupție în străinătate, iar un alt computer aparținând fiului președintelui ar fi fost confiscat de agenții federali în februarie anul trecut, în timpul unei percheziții la cabinetul unui psihiatru din Massachusetts.

A pierdut al treilea laptop

Acum, se pare că există un al treilea laptop care ar putea cădea pe mâini greșite. Înregistrările video găsite pe ultimul laptop, apărute pe Daily Mail, îl arată Hunter într-un cadru intim, spunându-i unei prostituate că „trei tipi”, inclusiv traficantul său de droguri, au plecat cu un laptop în timp ce el plutea cu fața în jos în piscina unui hotel din Las Vegas în timpul unui chef din 2018.

"Au videoclipuri despre cum fac asta", a spus Hunter, referindu-se la momentele intime pe care le avuse cu prostituata. „Au videoclipuri în care fac sex nebun.” a mai spus el. 

Hunter i-a spus prostituatei că, în cele din urmă, când și-a revenit, era singur într-o cameră de hotel cu o rusoaică, dar îi lipsea laptopul. De asemenea, el a dedus că traficantul de droguri era rus și că laptopul urma să fie folosit ca șantaj împotriva lui, în timp ce tatăl său era pe punctul de a-și lansa campania prezidențială.

Orice videoclipuri ar fi fost pe laptopul pierdut, acestea nu au fost încă publicate, deși în afirmațiile sale Hunter susține că deviceul ar conține imagini explicite, afirmații care ar putea fi credibile, având în vedere că laptopul din Delaware a fost plin de imagini și videoclipuri explicite sexual, inclusiv unul în care Hunter a fumat droguri și a făcut sex cu o prostituată neidentificată, pozând în timp ce trăgea părul aceleiași prostituate.

Vezi video pe Daily Mail

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel