Hunedoara: Locuitorii municipiului Petroşani rămân o noapte fără căldură

Calorifer
Calorifer

Locuitorii municipiului Petroşani, care sunt racordaţi la sistemul centralizat de încălzire, vor rămâne fără căldură în apartamente, de sâmbătă noaptea până în cursul zilei de duminică, din cauza unor lucrări ce vor executate la reţeaua magistrală de termoficare, a informat Complexul Energetic Hunedoara (CEH). 

Reparaţiile sunt necesare pentru că pe porţiunea dintre localităţile Aninoasa, Iscroni şi Livezeni au apărut pierderi de apă pe conducta magistrală ce vine de la termocentrala Paroşeni, producătorul de energie termică.

'Având în vedere faptul că pe anumite porţiuni ale reţelei magistrale de termoficare din zona Aninoasa - Iscroni - Livezeni au apărut pierderi de apă şi în perspectiva înrăutăţirii condiţiilor meteo, pentru care prognoza din perioada următoare indică o scădere semnificativă a temperaturilor, conducerea CEH-SA a autorizat programul de oprire a Magistralei Termoficare aferente Municipiului Petroşani', se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al CEH.

Oprirea agentului termic se va face sâmbătă, la ora 0,00, urmând ca sistemul să revină în parametrii normali de funcţionare în cursul zilei de duminică, 13 decembrie.

Potrivit sursei citate, de oprirea agentului termic au fost înştiinţate Prefectura Hunedoara şi Primăria Petroşani, pentru a nu fi afectată activitatea unităţilor de învăţământ din localitate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel