Huidu, REVENIRE. Buzăianu: PLEC! A fost nerăbdător să anunțe

Șerban Huidu se întoarce la radio.

Va putea fi auzit la Gold FM pe tronsonul care până acum i-a aparținut lui Rădu Buzăianu, jurnalistul de la B1 TV.

"Plec de la radio! Asta era anuntul. Ne respectam angajamentul pe care-l avem, inca doua saptamani. Scriu de acum, ca am auzit ca cel care vine in loc, Serban Huidu, a fost nerabdator sa anunte de azi. Cat fac emisiunea pe tv seara, dupa 2 ani de matinal radio, nu ma mai trezesc ca in prima zi. Bine, anuntul e pentru cei care ne ascultau dimineata", a fost mesajul lui Radu Buzăianu pe care îl puteți urmări la B1 TV alături de Răzvan Zamfir.

Cronica Cârcotașilor prezentată în formula Șerban Huidu - Dezbrăcatu' - Orlando va fi preluată de Gold FM din februarie. Șerban Huidu își face emisiunea dintr-un studio de acasă, online.

Reacțiile oamenilor

Precizăm că această revenire nu este privită cu ochi buni. Dacă ne uităm la comentariile de la anunțul lui Radu Buzăianu, sesizăm că părerile sunt împărțite.

"Huiduuuuuuu????? Expirat băiatul..."; "Mda. Greu de digerat decizia Radio Gold FM Romania..."; "Bafta pe mai departe si rusine maxima celor care il promoveaza pe huidu atat pe tv, car si pe radio. Din bun simt ar fi trebuit sa-si caute o alta meserie... chiar si un ONG, de ce nu?"; "Proasta inlocuire.... ca sa nu spun mai rau si vorbesc stiind personajul foarte, foarte bine de pe bancile facultatii" - au fost doar câteva dintre comentariile primite de Radu Buzăianu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel