Huidu, acid cu cei care îl fac criminal. "Poți să crapi de ciudă!"

Șerban Huidu și-a marcat revenirea on-line prin publicarea, pe blogul personal, a secvenței prin care o făcea pe Ozana Barabancea "o balenă eșuată". El susține că e o diferență în a spune "ești o balenă" și "arată ca în documentarele de pe Discovery, alea cu balene eșuate". În plus, Șerban Huidu s-a remarcat prin răspunsuri acide pentru cei care îi spuneau că e criminal sau îl întrebau cum stă cu conștiința. 

După ce un comentator de pe blog i-a spus "Ceva bun nu puteai și tu să faci. Înțelege odată ca nu te mai înghite nimeni", Șerban Huidu a răspuns "că nu mă înghiți tu nu înseamnă că nu mă înghite nimeni! Un bicarbocalm ți-ar prinde bine!".

Spre disperarea voastră!

O comentatoare l-a întrebat "Ești mai josnic decât am crezut și după o crima mai ai curaj să razi ca nebunul la radio???????? Oare mai ai ceva creier ???????", iar răspunsul lui Huidu nu a întârziat să apară "spre disperarea voastră mai am ceva...".

După ce un comentator i-a spus ironic "ești ca țara asta, plin de umor", Șerban Huidu i-a răspuns "știi? era o vorbă: viata e de rahat și tu esti plin de viață!".

 Crapi de ciudă! Crapi de ciudă încă o dată!

Unul alt comentator care i-a spus "Bine-ai venit, criminalule!" și care i-a reproșat că nu plătește banii pentru victime, că nu a făcut decât să-și ia altă mașină și să plece la schi pentru a-și reveni mai repede, Huidu i-a răspuns "îi plătește asigurarea, nu eu! da, am luat cu banii de pe Casco una similara! tu ce ai lua pentru copiii tăi? eu am o Alfa Romeo. am schiat în vacanță poți să crapi de ciudă! și repet banii îi plătește compania de asigurări! crapi de ciudă înca o dată!".

Răspunsurile lui Huidu au continuat cu "criminalul te salută! dar vezi care e diferența între crimă și accident!" sau "citește Codul penal. o să ai o surpiză". 

Ce-i curios este că Șerban Huidu a ales să răspundă acid la o mare parte dintre comentariile negative și să răspundă la doar câteva comentarii pozitive. Dintr-un total de 303 comentarii, el a răspuns la peste 20 negative și la mai puțin de 10 pozitive.

Ascultă aici partea din emisiune în care Șerban Huidu o jignește pe Ozana Barabancea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel