Huffington Post îşi va lansa în această vară propria televiziune online

Site-ul de informaţii american va lansa HuffPost Streaming Network, care va difuza 12 ore de program original timp de cinci zile pe săptămână.

Autor: Raluca Bădoiu.

Anunţul a fost făcut de fondatoarea grupului media Huffington Post, Arianna Huffington. "Reţeaua va fi construită în jurul unor programe ce vor pune în lumină cele mai importante, mai fierbinţi şi mai pasionate poveşti acoperite de HuffPost în orice moment, ce vor fi folosite ca puncte de plecare pentru discuţii, comentarii şi comedie", a spus aceasta.

Roy Sekoff, cofondator al Huffington Post, a descris proiectul noii televiziuni ca pe o întâlnire între CNN şi YouTube şi a precizat că postul TV online va avea aproximativ 100 de angajaţi.

"Aceste programe vor fi pe cât de lungi - sau scurte - va fi nevoie. Nu vom fi limitaţi de restricţiile de timp obişnuite în televiziune. În schimb, HuffPost Streaming Network va stimula experienţa online", a mai declarat Arianna Huffington.

Lansarea televiziunii online HuffPost Streaming Network vine în contextul în care Huffington Post s-a extins în străinătate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel