Huawei, acord pentru implementarea reţelei 5G în Cambodgia

Compania Huawei a semnat un acord cu Ministerul Telecomunicaţiilor din Cambodgia pentru implementarea tehnologiei de tip 5G. 

Acordul a fost semnat de secretarul de stat Sok Puthyvuth şi CEO-ul Huawei Cambodgia Yao Yuya. La şedinţă au participat şi ministrul Tram Iv Tek şi amabasadorul chinez în Cambodgia, Wang Wentian. 

"Ministerul telecomunicaţiilor a jucat un rol important în obţinerea acestei strategii pentru o economie digitală. De asemenea, ministerul a ajutat şi la pregătirea celei de-a patra revoluţii industriale. Sper că această cooperare între minister şi Huawei va deveni şi mai puternică acum", a explicat ambasadorul chinez. 

"Potrivit înţelegerii anterioare dintre premierul Hun Sen şi conducerea companiei, suntem încântaţi să lucrăm împreună cu ministerul. Le vor asigura un centru tehnologic, un sistem de video-conferinţă, echipamente Huawei pentru birourile guvernamentale. Acest an este extrem de important pentru reţeaua 5G din Cambodgia, iar Huawei se bucură să fie parte din acest proces", a declarat şi Yao Yuya. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel