Hrebenciuc taie avântul PPDD: Nu se pune problema!

Veteranul pesedist Viorel Hrebenciuc spune că nu s-a discutat cooptarea la guvernare a partidului condus de Dan Diaconescu, precizând că PSD poate face cu PPDD doar alianțe locale și parlamentare.

"Despre o eventuală schimbare de guvern nici nu s-a pus problema. Adică adăugarea unei structuri guvernamentale cu ministru PPDD. Nici nu s-a pus problema", a declarat Viorel Hrebenciuc, marți seară, la Digi 24.

La remarca moderatorului că a circulat chiar și un draft de protocol PSD - PPDD, potrivit căruia partidului condus de Dan Diaconescu îi revin un minister și câteva posturi de secretar de stat, Hrebenciuc a spus că astfel de hârtii apar în fiecare zi.

Pe de altă, social-democratul nu a exclus acceptarea PPDD în arcul guvernamental.

"Nu pot să exclud a priori niciun fel de variantă. Este foarte clar că luna septembrie va fi o lună de foc, pentru că se va încerca atacarea guvernului Ponta. Noi, ca partid, trebuie să ne luăm măsurile de precauție pentru orice eventualitate. Luăm toate variantele în calcul. Dacă poți să ai mai mulți aliați, și dacă ai doi și poți să-l ai și pe al treilea ca să nu fie adversar, cred că ați proceda la fel. De ce să vă certați cu unul, dacă puteți să-l aveți prieten?", a spus Hrebenciuc.

El a precizat că nu va fi o alianță a PSD+UNPR+PC+UDMR cu PPDD, ci „eventual un acord parlamentar".

UDMR nu acceptă PPDD la guvernare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel