Hotelurile din Grecia angajează români. Salarii de la 450 de euro

MYKONOS
MYKONOS

Posturi vacante pentru români la hotelurile din Grecia, unde salariul minim este de 450 de euro. Salariile românilor ajung la 800 de euro. Cerințele sunt minine: școală profesională și limba engleză, nivel mediu. 

Un prim post vacant este  personal hotelier la un resort de cinci stele din Grecia. Salariul este cuprins între 600 și 800 de euro pe lună. Firma de plasare personal seletează 100 de candidați români, care au minimum 21 de ani. Cerințele sunt : o școală profesională absolvită și cunoștințe medii de limba engleză. Asistenţii de ospătar vor fi remuneraţi cu 650 de euro pe lună. Postul de recepţionist, postul de barman şi postul de chelner sunt remunerate cu câte 700 de euro pe lună. Candidaţii care vor fi selectaţi pe postul de bucătar vor câştiga lunar între 600 de euro şi 800 de euro. Până pe 9 martie se pot trimite candidaturile pentru unul din aceste posturi. Amănunte, aici.

Un alt post este cel de animatori de hotel în Grecia, remuneraţi cu 550 de euro-650 de euro. Firma de recrutare caută 500 de candidați care vor să lucreze ca animatori în hoteluri de 4 şi 5 stele sau în baze sportive din insule precum Creta, Zakynthos, Rhodos, Santorini, Corfu sau Cipru. Candidaţii selectaţi vor lucra cel puţin trei luni, în perioada martie-octombrie, opt-nouă ore pe zi, şase zile pe săptămână şi vor fi plătiţi cu 550 de euro-650 de euro pe lună, scrie economica.net. De asemenea, candidaţii selectaţi să lucreze în Grecia sau Cipru vor avea masa şi cazarea gratuite. Angajatorul va asigura candidaţilor selectaţi biletele de avion de întors în România, precum şi trainingul la locul de muncă. Până pe 7 februarie se poate aplica pentru acest post. Detalii, aici.

O a treia ofertă de angajare este cea de ospătar în Grecia pentru 600 de euro net lunar. Firma de recrutare caută două ospătărițe din România care să lucreze la un restaurant din Salonic. Programul de lucru este de nouă ore, şase zile pe săptămână.  Candidaţii interesaţi de acest post pot afla mai multe informaţii din anunţul de recrutare, de aici. Se cere experiență într-un post similar, preferabil şi în străinătate, cunoştinţe medii de limba engleză şi/sau greacă. Până pe 20 ianuarie se pot trimite candidaturile pentru acest post.

Personal hotelier în Rhodos, plătit lunar cu 450 de euro-550 de euro, este un alt anunț de angajare. Firma de selecție caută  250 de români dispuşi să muncească începând din luna martie în hoteluri din Rhodos. Se caută candidaţi care au mai lucrat în domeniu şi au cunoştinţe medii de limba engleză. Angajatorul oferă între 450 de euro şi 550 de euro pe lună. Orele suplimentare sunt plătite cu 2-3 euro/ora. Masa şi cazarea sunt gratuite. Până pe 6 februarie se pot trimite candidaturile pentru acest post. Detalii, aici.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel