Hotelul de Gheață Bâlea: Primele rezervări au fost făcute

Hotelul de Gheață (Hotel of Ice) de la Bâlea Lac va fi gata cel târziu de Crăciun, dacă va fi zăpadă suficientă, însă deja primele camere au fost rezervate, în condițiile în care nu au fost fixate tarifele de cazare.  

Singurul hotel de gheață din România, Hotel of Ice (Hotelul de Gheață) Bâlea, a devenit o atracție pentru mii de turiști din întreaga lume, iar, pentru noul sezon, deja câteva agenții de turism din Marea Britanie au rezervat camere.

în singurul hotel de gheață din România, cel care va fi gata, dacă va fi suficientă zăpadă, pe 25 decembrie, la peste 2.000 de metri altitudine, în munții Făgărașului, la Bâlea Lac, a declarat vineri, pentru AGERPRES, Vasilica Popa, reprezentanta Hotel of Ice (Hotelul de Gheață) Bâlea.

"Deja avem rezervări făcute, majoritatea de la agenții de turism din Anglia. Avem camere rezervate pentru 31 decembrie, dar și pentru anul viitor, pe 18 februarie. Deocamdată, nu am fixat tarifele de cazare, este posibilă o creștere, însă nu am stabilit. Anul trecut, pentru o noapte, într-o cameră dublă, la Hotel of Ice, tariful a fost de 400 de lei, iar în iglu, de 600 de lei", a declarat, vineri, pentru Agerpres, Vasilica Popa, reprezentanta Hotel of Ice (Hotelul de Gheață) Bâlea.

Hotel of Ice de la Bâlea Lac, care se va construi pentru sezonul de iarnă 2014-2015 va avea o capacitate de 12 camere, iar turiștii care vor mai multă intimitate vor avea la dispoziție trei igluuri, toate cu pat dublu matrimonial în interior. Proprietarii Hotel of Ice de la Bâlea Lac speră să fie o iarnă bogată în zăpadă și geroasă, iar ineditul hotel să reziste până în aprilie 2015.

În sezonul trecut, Hotel of Ice a găzduit o mie de turiști, din care peste 70% au fost străini, cel mai cunoscut vizitator al Hotel of Ice Bâlea Lac fiind actorul Jean Claude van Damme, care a filmat o reclamă la Bâlea Lac. 

Citește și Jean-Claude Van Damme, artizan al gheții la Bâlea Lac pentru Coors Light

Întrucât pe perioada de iarnă, Transfăgărășanul este închis, turiștii sunt obligați să urce la construcțiile de gheață și cabanele din zona Bâlea doar cu telecabina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel