Hotel nou lângă Parlament

Un boutique hotel va fi construit lângă Palatul Parlamentului, de către un om de afaceri turc, cunoscut în industria hotelieră din România.

Un nou hotel va fi construit în București, în apropierea Palatului Parlamentului și a Catedralei Mântuirii Neamului. Hotelul va avea opt etaje și va fi patronat de omul de afaceri turc Ishak Yagiz Delikanli.

Turcul Ishak Delikanli are de mai mulți ani afaceri în România. În ceea ce privește afacerile sale pe piața hotelieră, acesta a construit în anul 2000 boutique hotelul de patru stele Parliment, împreună cu asociatul său Cem Celikkol. 

Teren de numai 372 de mp

Delinkanli a cumpărat terenul de la Celikkol după 2010, iar în acest moment, se află în faza obținerii planului urbanistic. Hotelul va fi construit pe un teren de numai 372 mp, de lângă hotelul Ibis Izvor și va avea opt etaje. 

Delikanli şi Celikko au vândut hotelul Parliament în 2008, un hotel cu 56 de camere. Boutique hotel reprezintă un concept de hoteluri mici, cu 10 până la 100 de camere, fiecare cameră având un design exclusivist și o atmosferă mai sofisticată. Acest concept a apărut în anii '80, în oraşe precum: Paris, Londra, New York şi San Francisco.

Piaţa bucureşteană are puţin peste opt camere de hotel la mia de locuitori, comparativ cu peste 14 în Budapesta şi aproape 27 în Praga. În capitala României funcţionează aproape 150 de hoteluri cu peste 12.800 de camere, cu segmentul de patru şi cinci stele acoperind aproape jumătate din piaţă, potrivit unui studiu realizat recent de compania de consultanţă imobiliară Colliers International, notează Capital.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel