Hotărâre definitivă: Cathedral Plaza a fost construită ilegal

ca
ca

Curtea de Apel Suceava a dat o decizie definitivă: Cathedral Plaza a fost construită ilegal.

Arhiepiscopia Romano-Catolică a câştigat procesul împotriva reprezentanţilor Cathedral Plaza. Construcţia este ilegală, a decis Curtea de Apel Suceava.

Cathedral Plaza ar trebui demolată. Contructorii spun că e târziu deoarece imobilul este deja intabulat.

Curtea de Apel Suceava a respins, luni, contestaţia în anulare formulată de Millenium Building în procesul cu Arhiepiscopia Romano-Catolică din Bucuresti (ARCB), astfel că rămâne în vigoare decizia prin care a fost sistată construcţia Cathedral Plaza, potrivit Mediafax.

Astfel, Curtea de Apel Suceava menţine decizia Tribunalului Dâmboviţa, care sistase construcţia Cathedral Plaza întrucât lipseau autorizaţiile legale.

Decizia Tribunalului Dâmboviţa fusese contestată la Curtea de Apel din Ploieşti, care a hotărât în favoarea dezvoltatorilor imobiliari, iar apoi ARCB şi Primăria Capitalei au formulat o cerere de revizuire care a fost admisă de Curtea de Apel Suceava.

Faţă de această decizie a Curţii de Apel Suceava, Millenium Builiding a formulat o contestaţie în anulare.

Curtea de Apel Suceava s-a pronunţat, luni, faţă de această contestaţie în anulare, care a fost respinsă ca nefondată, iar în aceste condiţii rămâne în vigoare decizia anterioară a Curţii de Apel Suceava.

În 3 noiembrie 2010, Curtea de Apel Suceava a admis cererea Primăriei Capitalei şi a Arhiepiscopiei Romano-Catolice Bucureşti (ARCB) de revizuire a cazului privind validarea autorizaţiei de construcţiei a clădirii Cathedral Plaza.

Millennium Building Development a calificat decizia Curţii de Apel Suceava privind revizuirea cazului Cathedral Plaza drept tardivă şi fără efecte directe asupra proiectului imobiliar, clădirea fiind deja finalizată la acea dată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel