"Hot Shorts": primul eveniment cinematografic din Romania

Proiectul "Hot Shorts" este compus din trei scurtmetraje apreciate la festivaluri de film importante precum cele de la Cannes, Sarajevo sau Varșovia, informează Mediafax. Este un eveniment unic în România și are premiera în cinematografe pe data de 17 august.

Evenimentul unic în România introduce următoarele scurtmetraje:

• "Bora Bora" (regia: Bogdan Mirică) surprinde drama unui om simplu, onest care este arestat peste noapte. Actori: Alexandru Potocean, Mirela Zeța, Ion Săpdaru;

• "În film la nașu'" (regia: Cristina Jacob) în care un actor ce își dorește nespus să ajungă la o filmare cu Coppola declanșează o întreagă debandadă la granița cu Republica Moldova. Actori: Cristi Iacob, Diana Dumitrescu, Florin Călinescu;

• "Tatăl meu e cel mai tare" (regia: Radu Potcoavă) reprezintă povestea unui tânăr care devine pilonul principal al unei rețele de mafioți. Actori: Gavril Pătru, Ioana Flora, Alfred Wegeman.

În cele nouă ore de vizionare, publicul are posibilitatea de a degusta trei genuri diferite - dramă, comedie și acțiune. Proiectul poate fi urmărit începând cu data 17 august în cinematografele Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light, Grand Cinema Digiplex, Cinema City  (București, Arad, Brăila, Bacău, Târgu-Mureș și Constanța).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel