Hospice Casa Speranţei a început înscrierile pentru Maratonul Bucureşti

Hospice Casa Speranţei dă startul înscrierilor pentru Maratonul Bucureşti din 9 octombrie, alergătorii având posibilitatea să susţină serviciile de îngrijire paliativă oferite de fundaţie copiilor şi adulţilor care suferă de boli incurabile.

Potrivit unui comunicat al fundaţiei remis miercuri AGERPRES, cei care doresc să participe la maraton în cadrul Team Hospice o pot face completând un formular pe http://team.hospice.ro/.

'Anul acesta, mesajul Team Hospice se concentrează pe ideea de echipă, în care toţi alergătorii sunt câştigători pentru că aleargă pentru o cauză comună, depăşindu-şi recordul personal de bunătate, datorită efortului de susţinere a serviciilor de îngrijire paliativă.

Înainte de concurs, alergătorii Team Hospice vor fi invitaţi să completeze online un chestionar pe baza căruia va fi calculat un 'indice personal de bunătate', iar în ziua cursei, la cortul Hospice din Piaţa Constituţiei, vor primi câte o 'diplomă de bunătate' personalizată', se arată în comunicat. Alergătorii pot susţine organizaţia strângând fonduri prin intermediul platformei de fundraising Galantom.

De asemenea, companiile pot susţine organizaţia prin sponsorizări sau pot suporta taxele de înscriere ale propriilor angajaţi. 2016 este al nouălea an în care organizaţia se alătură celui mai mare eveniment sportiv din Capitală, organizat de Bucharest Running Club.

La ediţia din 2015, au participat peste 500 de alergători, dedicând efortul lor pacienţilor afectaţi de un diagnostic necruţător, iar fondurile strânse cu această ocazie au depăşit 60.000 de euro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel