EXCLUSIV  Horoscopul Anului Nou pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Vărsător, Pești. Vești foarte bune!

Foto Pexels
Foto Pexels

Astrele ne oferă în ultima zi a anului un trigon între Soare și Uranus. Daniela Simulescu revine cu previziuni noi pentru zodii în ultima zi din 2021.

Trigonul între Soare și Uranus este un aspect care predispune la schimbare, noutate, prospețime. Și la conștientizarea faptului că viața depinde de un set de alegeri personale. Cu Luna și Marte în Săgetător, vom fi încrezători și dornici de distracție”, a precizat Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens.ro.

Ca de obicei, începând cu ora 9.00, Daniela Simulescu revine cu noi previziuni, la DCNewsTV, pentru toate zodiile:

Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Marte îți va oferi tot ce ai nevoie să întâmpini anul nou așa cum trebuie. Plin de viață și energie. Și un plus de încredere față de finalul lui 2020.

Taur

În ciuda agitației și pregătirilor, îți vei face timp să te gândești la ce ai câștigat și la ce ai pierdut în 2021. Și mai ales la transformarea ta interioară.

Gemeni

Te vei bucura din plin de oamenii din jurul tău. Fie ei apropiați sau străini. Vrei să începi noul an cu o atitudine diferită.

Rac

Te vei da peste cap să le faci pe plac tuturor celorlalți. Astrele îți recomandă să alegi câteva clipe să îți pui câteva intenții pentru 2022.

Leu

Dacă ai putea participa la mai multe petreceri, ar fi de vis. Anul nou te va găsi foarte vrednic.

Fecioară

Nici nu te mai superi dacă apar contraziceri în cadrul familiei. Este important că toți cei dragi sunt bine și alături de tine în aceste momente.

Balanță

Îți va plăcea la nebunie să mergi la cumpărături și să aranjezi casa. Ideile tale vor fi imediat acceptate de prieteni și familie.

Scorpion

Nici în ultima zi a anului nu scapi de cheltuieli neașteptate! Te implici activ în toate planurile de sărbători.

Săgetător

Vei fi protagonistul oricărei petreceri. Cu Luna și Marte în semnul tău, te vei ocupa de distracție. Cânți, dansezi, te joci.

Capricorn

Astrele îți recomandă să fii mai relaxat zilele acestea. Vei avea timp pentru planuri și obiective. Astăzi și mâine lasă-te purtat de viață.

Vărsător

Găsește-ți câteva clipe și adu-ți aminte de evenimentele cheie ale lui 2021. Multe vor avea ecou și în 2022. Oboseala te va doborî.

Pești

Îți place să fii maestru de ceremonii. Sau chiar un musafir perfect. Vrei cât mai mulți prieteni în jurul tău și chiar te bucuri de orice moment.

 

Astrograma Revelionului și de ce 2022 e un an special

 

Daniela Simulescu a vorbit, într-o ediție specială la DCNewsTV, despre astrograma Revelionului.

„Anul acesta este mai special, pentru că Venus, stăpâna Revelionului, este retrogradă. Când vorbim de Venus, vorbim de bani. Anul viitor, vor fi reluate discuțiile legate de bani, pensii, asigurări sociale, resursele statului, resursele pe care le avem, nu pe care le primim. Multe dintre alianțele și parteneriatele făcute în acest an vor fi zguduite în 2022. (...) Multe dintre relații vor fi testate anul viitor, va fi o muncă fantastică. Avem nevoie de un plan de lungă durată. Nu putem să rupem în trei zile ce am construit în 20 de ani”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens.

„Uitându-mă pe astrograma Revelionului, am și o veste bună, foarte bună. Pornim anul cu Luna și Marte în Săgetător, ceea ce înseamnă că mulți ne vom dori să comunicăm mai mult, să învățăm, să călătorim. Vă bat la cap cu reconversia profesională. Să facem ceva pentru noi!”, a subliniat Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel