Horoscop: Zodii care au dat cei mai mulți criminali în serie

Bogdan Cotigă / 04 Martie 2019 / 02:09 Salveaza PDF Comentarii

Horoscop: Nu vrem să vă speriem, dar patru zodii au dat lumii cei mai mulți și mai sângeroși criminali în serie. Iată care sunt acestea!

Pești

 

Peștii sunt adesea numiți visătorii zodiacului. Acest semn are o lungă listă de trăsături minunate, dar este, de asemenea, cunoscut ca pierzând ușor contactul cu realitatea și având accese de manie a persecuției. Dennis Rader, Aileen Wuornos, Donald Henry Gaskins, John Wayne Gacy și Richard Ramirez sunt câțiva dintre criminalii în serie născuți în zodia peștilor.

Gemeni

 

În ceea ce privește trăsăturile personale comune, Gemenii sunt cunoscuți ca fermecători, ceea ce este de fapt destul de comun printre ucigașii în serie, văzând cât de mulți sunt sociopați sau suferă de tulburare de personalitate antisocială. Având această calitate este greu de prevăzut dacă cineva este sau nu criminal în serie. Jeffrey Dahmer este cel mai cunoscut criminal în serie din zodia Gemeni.

Săgetător

 

Săgetătorul este un semn zodiacal care caută aventură. Sunt, de asemenea, cunoscuți pentru alte trăsături pozitive, cum ar fi fidelitatea și optimismul. Partea lor întunecată poate fi nesăbuită și prea încrezătoare. Unii dintre cei mai cunoscuți ucigași în serie sunt născuți în zodia Sagetator precum Ted Bundy, Dennis Nilsen și Rosemary West.

Vărsător

 

Vărsătorul, pe de o parte, este cunoscut deoarce este deschis și echitabil. Dar ei au și tendința de a fi iraționali, auto-distructivi și prea detașați. Gary Ridgway, Robert Hansen și Luis Alfredo Garavito sunt trei dintre cei mai sângeroși criminali născuți în această zodie. Garavito este criminalul în serie cu cele mai multe victime din istorie. El a recunoscut că a ucis 138 de copii, numărul real al victimelor fiind de peste 300.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25