HOROSCOP Ziua Îndrăgostiților. Ce ne rezervă astrele

Oricât de mult nu ne place să recunoaștem, Valentine's Day (Ziua Îndrăgostiților) își pune amprenta asupra relației noastre cu persoana iubită. 

Astfel, având în vedere faptul că relațiile noastre sunt influențate direct de modul nostru de a fi, semnele astrologice sunt buni indicatori asupra tipului de sărbătoare de care vom avea parte.

Elite Daily a alcătuit un horoscop pentru această zi magică.


Capricorn (22 Decembrie- 19 Ianuarie)

Capricornii sunt persoane muncitoare și hotărâte, care își folosesc pragmatismul pentru a obține tot ceea își doresc, chiar și în cazul în care nu vor avea o întâlnire de Ziua Îndrăgostiților. Asta înseamnă că tot vor găsi pe cineva pentru a merge la un film, precum "Fifty Shades of Grey" (Cincizeci de umbre ale lui Grey).

Din cauza naturii lor conservatoare, Capricornii pot fi pesimiști, așa că nu ar fi deloc surprinzător ca ei să se fi obișnuit cu ideea că își vor petrece această zi singuri.

Vărsător (20 Ianuarie - 18 Februarie)

Deși Vărsătorilor le place să facă totul după capul lor, dorința lor de a fi umani îi împinge să își aducă aportul la Ziua Îndrăgostiților. Oameni creativi și încăpățânați, aceștia își vor planifica această zi după gustul lor.

Dacă sunt într-o relație, nu se vor agita prea mult deoarece nu vor să își exprime prea mult emoțiile. Însă, dacă această zi îi prinde singuri, vor petrece alături de prietenii lor deoarece sunt persoane prietenoase și adoră să socializeze. 

Pești (19 Februarie - 20 Martie)

Ținând cont de faptul că semnul zodiacal reprezentant este Peștele, nativilor acestei zodii nu le place să înoate singuri.

Peștii sunt hoinari cărora le place să se piardă în aventuri, așa că vor petrece Ziua Îndrăgostiților făcând ceva ieșit din comun. 

Berbec (20 Martie - 19 Aprilie)

Berbecii sunt natural înzestrați să fie lideri și nu au nevoie de o astfel de zi pentru a sărbători iubirea.

Nativii acestei zodii, care sunt persoane entuziaste și cu voință puternică, vor petrece într-un mod unic, împotriva acestei zile. Astfel, vor prefera flme horror, mâncare grasă și mult, mult usturoi!

Asta nu înseamnă că nu sărbătoresc într-un fel anume, dar într-o notă mai personală, egoistă, ei fiind cei care trebuie să aibă întâietate.

Citește și: Care sunt zodiile cele mai predispuse să divorțeze în 2015 

Taur (20 Aprilie - 20 Mai)

Taurii adoră să se delecteze cu recompense și bunuri materiale, așa că așteaptă, cu siguranță, cadouri și bomboane de Ziua Îndrăgostiților.

Deși simbolul zodiei lor este taurul, aceștia sunt firi sensibile, calme și vor petrece această zi într-un mod intim, romantic.

Gemeni (21 Mai - 20 Iunie)

Gemenii trăiesc într-o lume duală, ceea ce îi face să se adapteze ușor la orice situație, dar sunt și ușor indeciși. Nativii zodiei vor sărbători urmându-și rutina lor zilncă, însă presărată cu surprize spontane, mai ales în cazul Gemenilor șireți care au mereu ascuns un As în mânecă!.

Din cauza naturii lor superficiale, Gemenii singuri sunt cei care vor flirta cu cea mai atrăgătoare persoană de la bar, în timp ce cei naticii cuplați se vor acoperi în cadouri scumpe.

Cel ma bine este să te ferești de contradicțiile lor... Chiar dacă Gemenii spun că nu sărbătoresc această zi, de fapt, abia așteaptă! 

Rac (21 Iunie - 22 Iulie)

Racii vor întotdeauna să se simtă protejați, astfel că vor sărbători Ziua Îndrăgostiților în compania unei persoane de care sunt foarte legați pe plan afectiv, sentimental.

Deoarece sunt sensibili, Racii singuri se vor folosi de această zi pentru a-și plânge de milă și pentru a se adânci mai mult în supărarea lor. Cauzată, evident, de lipsa unui partener în viața lor intimă. 

Leu (23 Iulie - 22 August)

Nu contează dacă Leii sunt singuri sau sunt cuplați, oicum această zi se va rezuma doar la ei. Ei văd această sărbătoare ca pe ocazia perfectă ca ceilalți să îi aprecieze, așa că vor aștepta să primească multe cadouri.

Leii încrezători și singuri nu vor rămâne fără o întâlnire de Ziua Îndrăgostiților, chiar dacă asta poate însemna că măcar vor ieși cu amicii lor, prefăcându-se că nu le pasă.

Fecioară (24 August - 22 Septembrie)

Fecioarele fac parte dintr-o categorie discriminată din cauza comportamentului lor glacial, dar, odată ce treci de acest strat de viclenie, vei descoperi că sunt persoane cu inimi bune, mărinimoase.

Fecioarelor nu le pasă cu adevărat de Ziua Îndrăgostiților deoarece au tendința să vadă această sărbătoare în termeni mai practici și logici.

Balanță (23 Septembrie - 22 Octombrie)

Balanțele sunt persoane foarte sociabile, dar sunt și foarte indecise, asta însemnând că vor sărbători Ziua Îndrăgostiților făcând pregătiri pe ultima sută de metri. 

Nativii, de altfel, persoane romantice, cu un șarm aparte, vor încerca că se implice în toate festivitățile acestei zile. Le place să flirteze, dar să și ofere.

Scorpion (23 Octombrie - 21 Noiembrie)

Scorpionii sunt persoane excesiv de independente, așa că nu vor fi deranjate dacă își vor petrece ziua singuri, mai ales că le place să se sărbătoreacsă pe ei înșiși. Nativii caută mereu răzbunare, așa că nu ar fi de mirare să petreacă complotând împotriva adversarilor lor.

Însă, Scorpionii nu sunt chiar așa răi. Cei îndrăgostiți sunt iubiți pasionali și devotați care, cu siguranță, vor spune"Te iubesc!".

Săgetător (22 Noiembrie -21 Decembrie)

Săgetătorii sunt persoane pozitive, optimiste cu inimi mari și imaginație și mai mare. Nativii care nu fac parte dintr-un cuplu cu siguranță nu vor sta singuri acasă, supărați. Vor merge să vadă un film, vor ieși cu prietenii.

Săgetătorii care sunt implicați într-o relație vor face ceva aventuros alături de partenerii lor deoarece adoră să încerce senzații noi și sunt într-o continuă căutare și experimentare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel