HOROSCOP MARTIE 2018. Ce ne rezervă astrele în prima lună de primăvară

Martie 2018 este o lună palpitantă. Prima parte a lunii este cea mai bogată în oferte, iar partea a doua a lunii este mai complexă și mai puțin expansivă.

HOROSCOP MARTIE 2018. Berbec

Prima săptămână din martie 2018 este palidă în materie de relații, poate chiar incomodă. Prin urmare, nu este cazul să faci planuri mari pentru Ziua Mărțișorului.

Totuși, îți poți făuri speranțe pentru 8 Martie și toate celelalte zile până la sfârșitul lunii, fiindcă la 7 martie intră în zodia ta Venus, planeta senzualității, a iubirii și a armoniei și, în cazul Berbecilor, stăpâna casei relațiilor.

Trecerea lui Venus prin Berbec promite șansă în dragoste, înțelegere în cuplu și ocazii fericite care favorizează curtarea, flirtul, amorezarea, împăcările, distracțiile și bunăstarea comună.

Ultima decadă poate aduce împliniri suplimentare, fiindcă la 20 martie ajunge în Berbec și Soarele, stăpânul casei pasiunii și a sexualității.

HOROSCOP MARTIE 2018. Taur

În martie 2018, Taurii se pot baza pe Marele Benefic, Jupiter, care tranzitează până în noiembrie casa cuplului Taurului.

Totuși, nu este cazul să visezi doar la lapte și miere. La 17 martie Marte, stăpânul casei cuplului Taurului, își începe ciclul retrogradării, care-l va purta du-te vino între Capricorn și Vărsător. Acest ciclu va dura, ca și tranzitul lui Jupiter, până în noiembrie și va marca o perioadă de analize, testări, reconsiderări, situații complexe și modificări neașteptate ale cursului lucrurilor.

Primele efecte ale ciclului retrogradării lui Marte apar în a doua jumătate a lunii martie. Pot fi efecte subtile, greu de sesizat, așa că ai face bine să cercetezi cu luare-aminte toate noile situații ivite.

Până atunci, însă, bucură-te de prima parte a lunii, care îți poate aduce împliniri frumoase în plan relațional!

HOROSCOP MARTIE 2018. Gemeni

În prima parte a lunii martie 2018, Marte își continuă tranzitul prin casa cuplului Gemenilor, întreținând pornirile pasionale și determinându-te să te implici foarte activ în chestiunile relaționale.

Ai inițiativă, acționezi, decizi, te străduiești să faci ceva pentru cuplu, pentru partener(ă). Uneori te pripești, dai năvală sau ai chef de arțag. Sau poate că perechea ta are înclinații prea înfocate ori războinice.

Oricum, Marte pune sarea și piperul, fiindcă în rest, prognoza este excelentă: Mercur, stăpânul Gemenilor, se află pe tot parcursul lunii martie 2018 în case bune și norocoase, în compania lui Venus, semnificatoarea dragostei și stăpâna casei erotismului Gemenilor.

Toată luna martie este favorabilă iubirii, plăcerilor, distracțiilor în doi și realizărilor comune.

HOROSCOP MARTIE 2018. Rac

Pe termen lung, cu Saturn și Pluton situați în casa cuplului Racului, viața relațională este privită cu seriozitate, implică anumite responsabilități sau trece prin momente dificile.

Lucrurile devin mai vizibile în partea a doua a lunii martie 2018, când energicul Marte intră și el în casa cuplului Racului, jucând un rol catalizator, de precipitare sau declanșare a evenimentelor.

Pe de altă parte, te poți bizui pe efectul binefăcător al lui Jupiter, care radiază șansă în casa dragostei și a sexualității Racului, și pe sprijinul lui Venus, planeta iubirii, care în luna martie se află într-o poziție proeminentă.

Cu alte cuvinte, chiar dacă apar complicații, problemele își găsesc soluții și până la urmă izbândești.

HOROSCOP MARTIE 2018. Leu

Cu Marte situat în casa dragostei și a sexualității Leului, în prima parte a lunii martie 2018 impulsul erotic este foarte puternic, iar elanul romantic este plin de înflăcărare.

Fiindcă te mână dorul de aventură și pofta de cucerire, poți să te trezești implicat(ă) într-o legătură plină de pasiune, dar nu lipsită de riscuri sau năbădăi.

În primele două decade din martie (mai ales în a doua), Soarele, stăpânul Leului, face un frumos trigon cu Jupiter, stăpânul casei dragostei, ceea ce anunță șansă, fericire și satisfacție erotică.

Martie 2018 este o lună palpitantă, care te poate duce până în al șaptelea cer, dar care favorizează mai mult amorul de dragul amorului, decât căsătoria sau legăturile de lungă durată. Acestea din urmă sunt mai puțin împlinite.

HOROSCOP MARTIE 2018. Fecioară

Primele două decade ale lunii martie 2018 se profilează într-un mod foarte promițător: Soarele se află în casa cuplului Fecioarei, de unde face un fericit trigon cu Jupiter, Marele Benefic, care este și stăpânul casei cuplului. Această configurație poate aduce o împlinire de natură sentimentală, la care contribuie, probabil, o întâlnire, o discuție, un drum sau anumite preocupări intelectuale comune.

Venus, planeta dragostei și a uniunii, tranzitează casa a opta a Fecioarei, ceea ce ar putea anunța interese financiare pe care le împărtășești cu perechea, sau o înclinație de a cerceta, analiza ori investiga ceva legat de relația sentimentală.

Sexualitatea și impulsurile pasionale trec printr-o perioadă mai dinamică (sau chiar mai turbulentă!) în a doua parte a lunii.

HOROSCOP MARTIE 2018. Balanţă

Luna martie 2018 îți aduce o amplă disponibilitate sufletească, o nevoie sporită de a împărtăși sentimente, gânduri, impresii sau informații cu omul drag, fiindcă Venus, stăpâna Balanței, se află în casa cuplului, împreună cu Mercur.

În ultima decadă din martie, lângă Venus și Mercur vine și Soarele, focalizându-ți și mai mult atenția asupra celuilalt și întețind dorința de apropiere.

Se simte o adiere înnoitoare și este posibil chiar să se producă o schimbare, facilitată de trigonul care se formează între Marte, stăpânul casei cuplului Balanței, și novatorul Uranus, aflat în casa cuplului.

Atmosfera ar putea să devină mai sobră sau mai încordată după data de 17 martie, când Marte intră în Capricorn, unde îi va întâlni pe Saturn și Pluto.

HOROSCOP MARTIE 2018. Scorpion

Martie 2018 este o lună romantică.

În primele două decade, Soarele străbate casa iubirii și a sexualității Scorpionului, accentuându-ți înclinațiile pasionale și elanul erotic. Configurația aduce șansă în dragoste și este tipică pentru perioadele de flirt, îndrăgostire, escapade amoroase ori intensificare a vieții sexuale.

Prima săptămână se anunță chiar excelentă, fiindcă Venus se mai află încă în casa iubirii Scorpionului.

Având în vedere că Soarele este stăpânul casei carierei Scorpionului și că în data de 7 martie Venus, stăpâna casei cuplului, intră în casa muncii, se pare că între viața sentimentală și cea profesională se creează anumite conexiuni. Acestea s-ar putea concretiza, de exemplu, printr-o idilă cu un șef sau cu un coleg.

HOROSCOP MARTIE 2018. Săgetător

În prima jumătate a lunii martie 2018, prezența lui Marte în Săgetător te înflăcărează, îți ațâță simțurile și te îndeamnă să intri în joc la cea mai mică provocare.

Începând din a doua săptămână a lunii, Venus, planeta iubirii, și Mercur, stăpânul casei cuplului Săgetătorului, se află în casa dragostei și a sexualității. Punând lucrurile cap la cap, rezultă că luna martie are un foarte mare potențial amoros, că este o lună plină de senzualitate, foarte ofertantă în plan sentimental.

Acum poți întâlni o nouă dragoste sau poți vedea cum se întețește sau renaște o iubire mai veche, poți avea împliniri erotice nebănuite sau te poți deda la noi experimente de budoar.

În partea a doua a lunii nu este exclus să apară și unele complicații.

HOROSCOP MARTIE 2018. Capricorn

Venus, planeta dragostei și stăpâna casei erotismului Capricornului, se află în compania lui Mercur pe tot parcursul lunii martie 2018. Combinația dă o notă de prospețime, o atitudine romantică de tip tineresc și jucăuș, gust pentru flirt și experiment. În unele situații, poate să fie semn de instabilitate și capricii.

Atracțiile Capricornilor se îndreaptă acum spre parteneri agili și volubili, cu mintea ageră și curioasă. Comunicarea și compatibilitatea mentală au un rol esențial în alegerea unui partener, precum și în bunul mers al relației.

Iubirea poate fi întâlnită la un drum sau poate fi cauza unuia.

Pentru cuplurile cu oarecare vechime, poziționarea planetelor Venus și Mercur indică înțelegere, afecțiune și înnoiri în cămin.

HOROSCOP MARTIE 2018. Vărsator

Luna martie 2018 aduce Vărsătorilor întâlniri semnificative, drumuri care pot avea relevanță sentimentală, posibile relații care se leagă în urma schimbului de impresii și de idei ori pe baza unor similitudini de gândire sau a unor preocupări intelectuale comune.

Fiindcă Mercur, stăpânul casei dragostei și a sexualității Vărsătorului, se află în preajma senzualei Venus pe tot parcursul lunii martie, perioada are și o mare încărcătură erotică. Stimulii mentali sunt cei ce acționează ca afrodiziac, declanșând dorința, dar trupul răspunde cu o mare intensitate, dăruindu-ți senzații greu de uitat.

Pe de altă parte, fiindcă Soarele, stăpânul casei cuplului Vărsătorului, se află în casa banilor, relațiile sunt marcate și de interese practice, pecuniare.

HOROSCOP MARTIE 2018. Peşti

Prima săptămână din luna martie 2018 este cu deosebire prielnică dragostei: Venus, planeta iubirii, și Mercur, stăpânul casei cuplului, se află în Pești. Nici că se poate o combinație mai aducătoare de noroc, fericire, împliniri și armonie în relații!

După prima săptămână, Venus și Mercur trec în zodia următoare, dar rămân împreună, astfel că vecinătatea optimistei și senzualei Venus îi este benefică lui Mercur, stăpânul casei cuplului Peștilor, și în restul lunii.

Sentimentul de mulțumire sentimentală se menține, dar după 7 martie nota romantică se diminuează, făcând loc unei atitudini ceva mai pragmatice. Preocupările amoroase sau conjugale se împletesc cu cele materiale și, posibil, cu cele de natură profesională, potrivit eastrolog.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2022 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy