Horoscop, luni, 6 mai 2019

Horoscop
Horoscop

Horoscop. Nativii din zodia Peşti, dacă au încredere în ei și în visele lor, astăzi poate fi o zi deosebit de productivă, iar pentru Balanțe e posibil ca astăzi să dorească  să introducă oameni noi în grupul lor de prieteni.

Balanţă

E posibil ca astăzi să doreşti să introduci oameni noi în grupul tău de prieteni. Ai grijă ca aceşti oameni noi să fie pe placul tuturor şi mai ales să se ridice la nivelul exigenţelor tale. Dacă vei reuşi să faci asta, o problemă veche îşi va găsi astăzi soluţia. În dragoste e posibil să apară un conflict minor.

Scorpion

Sunt şanse să ai parte de o conversaţie plăcută cu un străin. Dacă vei fi onest şi vei reacţiona corect, poţi avea de cîştigat de pe urma acestei discuţii. Nu e o zi pe care astrele o susţin în deciziile riscante din afaceri, aşa că nu vă aruncaţi să faceţi investiţii financiare. O problemă a unui membru al familiei nu va putea fi rezolvată de tine, renunţă şi concentrează-te pe alte lucruri importante.

Vezi si: EXCLUSIV HOROSCOP 6-12 mai 2019. Daniela Simulescu, previziunile săptămânii pentru fiecare zodie

Săgetător

Săgetătorul este foarte sincer astăzi, însă acest lucru poate provoca probleme cu un prieten apropiat care se poate simţi ofensat. De asemenea, aceeaşi sinceritate este foarte posibil să vă facă deservicii în anumite negocieri pentru un interviu. Găsiţi o modalitate să spuneţi adevărul, dar să nu folosiţi cuvinte jignitoare. Seara va fi plină de surprize, probabil legate de un prieten apropiat sau de membri ai familiei.

Capricorn

Capricornului îi este recomandat astăzi să păstreze distanța față de unele persoane străine. Sunteţi în siguranţă cu cei cu care sunteți deja apropiaţi, dar persoanele nou cunoscute probabil vor interveni între dvs. și interesul dvs. de dragoste sau chiar între membrii familiei. Este de asemenea posibil să descoperi un coleg cu o atitudine urâtă faţă de tine. Încercați să vă ocupați de aceste probleme, dar ignorați provocările.

Vărsător

Vărsătorul trebuie să încerce astăzi să să evite discuţiile despre planurile de viitor. Sunt anumite subiecte care vă interesează foarte mult, dar există şi posiblitatea unor conflicte dacă le expuneţi prea direct. Încercați să evitați conflictele despre aceste planuri, deoarece timpul va spune cine este mai probabil să reuşească. Concentrați-vă pe locul de muncă, astfel veți avea șansa de a obţine un avantaj financiar.

Pești

Nativii din zodia Peşti, dacă au încredere în ei și în visele lor, astăzi poate fi o zi deosebit de productivă. Alinierea planetelor vă oferă posiblitatea unui eveniment care vă poate schimba viaţa în bine. Este foarte posibil să fie vorba despre o moştenire. Aşadar, fiți pregătiți pentru cheltuieli și călătorii neașteptate, dar încercaţi să nu vă adânciţi în gânduri şi să acţionaţi cu încredere.

Citeste mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel