Horoscop, duminică, 18 august 2019

Bapricornii își recapătă  încrederea și puterea de a comunica mai ușor orice
Bapricornii își recapătă încrederea și puterea de a comunica mai ușor orice

Horoscop.  Curajul Scorpionilor din ultimele zile se mai stinge și astfel vor deveni mai calculați, iar frații sau surorile Racilor vor avea nevoie de ajutor, mai ales financiar.

Berbec

Ești mai selectiv astăzi atunci când trebuie să cumperi sau să ieși în oraș. Adică ai prefera să stai acasă, decât să cheltuiești bani aiurea sau să petreci timp cu oricine. Vei depune mai mult efort pentru absolut orice vei face.

Taur

Persoana iubită sau pretendentul devine mai calculat, exact așa cum îți dorești. Că te saturasei de suprize din partea lui. Acum reușești să te înțelegi cu el și chiar să discuți despre planuri de viitor. Evită lenea.

Gemeni

Rudele cele mai apropiate nu sunt mulțumite de un anumit aspect și vor căuta să îți ceară opinia sau să te implice în problemele lor. Recomandabil este să îți păstrezi obiectivitatea și să te detașezi de ele.

Rac

Frații sau surorile vor avea nevoie de ajutor, mai ales financiar. Caută să îți dai seama dacă pentru ceva serios sau dacă doar așa, pentru distracție. Spune-le condițiile tale și nu te lăsa până nu te ascultă.

Leu

Vine o vreme când mai trebuie să cheltuiești și din banii tăi, nu doar să aștepți din stânga sau dreapta. Gândește-te că așa nu vei mai depinde de absolut nimeni. Deci astăzi scoate bani din buzunarele sau conturile tale.

Fecioară

Astăzi vei avea pretenții mari și de la tine, ce să mai vorbim de cele avute de la oamenii dragi. Odată cu intrarea lui Marte în semnul tău, vei avea senzația că nimic nu îți mai stă în cale și astfel, îți faci de cap cu cerințele exagerate.

Balanță

Evită orice conflict astăzi pentru că nu ești deloc bine aspectat și este posibil să îți faci dușmani sau să fii luat în vizor de persoane răzbunătoare. Stai în banca ta și încearcă să te înstrăinezi de orice neplăcere.

Scorpion

Curajul din ultimele zile se mai stinge și astfel vei deveni mai calculat. Vei trece totul printr-un filtru rațional, exagerat pentru restul, dar folositor pentru interiorul tău. Nu te certa cu prietenii dacă aceștia nu țin cont de părerea ta.

Săgetător

Te temi de astăzi pentru mâine, pentru ce se va întâmpla la locul de muncă. Pentru cei care sunt în concediu, este foarte important să nu cheltuiască bani doar pentru a se lăuda altora cu noile achiziții.

Capricorn

Îți recapeți încrederea și puterea de a comunica mai ușor orice. În plus, nimeni nu va putea sta în calea ta atunci când îți vei apăra idealurile sau persoanele iubite. Este o zi nemaipomenită și pentru a citi.

Vărsător

Deși este duminică și se presupune că este zi de relaxare, tu te poți ocupa și cu altele. Cum ar fi să îi rogi pe alții îți ofere sprijinul lor, financiar sau de altă natură. Te poți baza foarte mult inclusiv pe partener.

Pești

Relațiile sunt dinamizate, readuse la viață prin diverse gesturi, ori din partea voastră, ori din partea celorlalți. Dacă este ceva ce nu v-a dat pace, comunicați și încercați să lucrați la obținerea iertării sau la luarea unei decizii radicale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel