Horoscop, duminică, 17 iunie 2017

Zodii care se declară total împotriva dragostei
Zodii care se declară total împotriva dragostei

HOROSCOP BALANȚĂ 17 IUNIE

Informaţia greşită pe care ţi-o trimite cu rea intenţie un amic care nu merită încrederea ta, te poate trimite pe o pistă falsă, cu riscul de a consuma inutil timp şi energie pentru ceva ce nu va ajunge acolo unde speri, află din mai multe surse încotro te îndrepţi sau pe ce te bazezi, pentru că ai pitea fi indus în eroare şi vei regreta mai apoi că nu ai fost mai atent la avertismente.

Primeşti suficiente semnale de alarmă la tot pasul ca să te pun pe gânduri cu privire la adevăratele intenţii ale celui care te abureşte acum cu tot felul de minciuni.

HOROSCOP SCORPION 17 IUNIE

Formezi o pereche bine închegată cu o persoană care te completează excelent. Fiecare vine în acest tandem cu alte resurse, cu atu-urile sale forte, iar tu eşti sursa principală de imaginaţie, de creativitate şi de sensibilitate. Celălalt este un izvor de energie şi, dacă vă uniţi forţele într-un sens comun, se va naşte un proiect de succes.

Că e o prietenie de durată, că e o poveste pasionantă de iubire sau o colaborare rentabilă pentru amândoi, ai impresia că ai găsit persoana cu care te înţelegi cel mai bine.

HOROSCOP SĂGETĂTOR 17 IUNIE

Atmosfera nu e prea plăcută acasă, de parcă fiecare membru al familiei ar avea ceva pe suflet şi nu reuşeşte să exprime prin cuvinte ce simte. Ar fi bine ca fiecare să-şi ia inima în dinţi şi să spună clar ce îl macină, de ce îi este frică, ce nu îi convine, pentru că sigur există o rezolvare pentru toate.

Decât să păstreze fiecare în interiorul său nemulţumiri, dileme şi frustrări, mai bine aţi sta cu toţii de vorbă faţă în faţă, ca să găsiţi tot împreună soluţiile cele mai eficiente. La baza acestei stări apăsătoare din locuinţa voastră se află un blocaj de comunicare, dar unul din voi trebuie să lase primul garda jos şi să-l invite pe celălalt la dialog sincer.

HOROSCOP CAPRICORN 17 IUNIE

Atitudinea rigidă a unui prieten de lângă tine are efecte negative şi asupra ta, pentru că simţi imediat stările negative ale celor din jur. Devii şi tu la fel de sensibil, de speriat, de suspicios când îl vezi pe cel alături cât de pesimist priveşte unele lucruri şi în loc să lupţi cu emoţiile sale neplăcute, te laşi atras şi tu în aceeaşi zonă sumbră.

Unul din voi trebuie să lupte cu depresia, cu emotivitatea aceasta negativă, cu apatia şi oboseala psihică, altfel transformaţi această zi într-un motiv de lacrimi şi suspine. Chiar şi în cel mai întunecat spaţiu tot se găseşte un punct de lumină care merită valorificat: caută-l!

HOROSCOP VĂRSĂTOR 17 IUNIE

Când priveşti spre etapele următoare ale planurilor la care îţi aduci contribuţia, te cuprinde entuziasmul şi nerăbdarea. Probabil se prefigurează deja rezultatele pe care le-ai visat, încât simţi că nu mai poţi aştepta până acolo.

Nu te grăbi totuşi, fiecare pas are rolul său în construcţia finală, şi dacă ai încerca să sari peste unele etape care ţi se par neimportante, ai putea scăpa din vedere momente esenţiale. Încet, pas cu pas, totul înaintează spre ţelul cel mare, dar parcă nu mai ai răbdare: ai vrea rezultate mai rapide.

HOROSCOP PEȘTI 17 IUNIE

Stai şi aştepţi de undeva declicul care să-ţi deschidă calea spre un sens nou, mai entuziast şi mai dinamic. De la tine nu prea vine, pentru că nu eşti de felul tău foarte îndrăzneţ şi pregătit de provocare, de aceea te copleşeşte o stare de nesiguranţă şi comoditate, aşteptând din altă parte soluţia.

Ai noroc, apare în preajma ta o persoană mai curajoasă şi mai entuziastă care te poate molipsi şi pe tine. Dacă v-aţi uni forţele într-un sens comun, aţi avea parte de roade care vă vor încânta pe amândoi în egală măsură. Nu sta degeaba, nu aştepta să-ţi pice din cer, ci profită de ocaziile bune care ajung la tine prin intermediul unor persoane tinere şi tonice.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel