EXCLUSIV  Horoscop 9 septembrie 2021. Previziuni Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Vărsător, Pești

Foto Pixabay
Foto Pixabay

Daniela Simulescu prezintă horoscopul zilei de joi, 9 septembrie, la DCNewsTV.

Venus se pregătește să iasă din semnul Balanței și să intre în Scorpion.

Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, vă aduce previziunile astrale ale zilei. Află ce ți-au pregătit astrele de la ora 09:00, la DCNews, DCNewsTV, precum și pe Facebook și Youtube DCNews. 

VEZI ȘI: Astrologul Daniela Simulescu: Din 12 aprilie, pentru următorii 13 ani, alta va fi lumea

 

Previziuni pe scurt:

Berbec

Astrele îți recomandă să pui accent pe diplomație. Și să faci tot posibilul să îți îmbunătățești relațiile și parteneriatele.

Taur

Vrei să te faci nevăzut. Nu ai chef să dai socoteală nimănui, să primești muncă în plus sau să fii obligat să te ocupi de treburile casei.

Gemeni

Dacă nu faci ceva și pentru tine, vei observa că ziua va trece pe lângă tine. Poate mergi la cumpărături sau te răsfeți pe plan culinar.

Rac

Ai o nevoie uimitoare de a-ți îmbunătățești casa sau chiar spațiul de lucru. Ai mai multe idei, cauți oferte, verifici recenzii.

Leu

Discuțiile purtate astăzi îți vor aduce multe revelații. De altfel, recomandabil ar fi să pui curiozitatea la muncă.

Fecioară

Astăzi s-ar putea să fii nevoit să faci cheltuieli mici și dese. Iar spre seară să îți dai seama că s-a strâns o sumă destul de serioasă.

Balanță

Profită de faptul că Venus este în semnul tău! Aranjează-te, ieși în oraș și dacă ești singur, nu scăpa nicio șansă de a flirta.

Scorpion

S-ar putea să fii cuprins de o melancolie profundă. Ți se vor activa multe amintiri și vei simți un dor serios de o persoană dragă.

Săgetător

Prietenii sunt foarte nehotărâți, dar te adaptezi ușor la situație. Ba chiar le dai apă la moară. Încearcă să nu fii prea impulsiv la serviciu.

Capricorn

Aștepți să primești validare pentru modul în care s-au desfășurat unele proiecte profesionale. Dar s-ar putea să ai surprize.

Vărsător

Ai putea să te delectezi astăzi cu o carte, un documentar, un film, o conferință sau un eveniment artistic. Online sau offline.

Pești

Discuțiile cu partenerul vor fi destul de profunde. Subictele abordate vor lăsa ecouri mult timp în mințile voastre.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel