EXCLUSIV  Horoscop 8 martie 2019. Astrolog DCNews, previziuni pentru zodii: ”Sunteți privilegiați”

Ioan Burculeț, astrolog DCNews
Ioan Burculeț, astrolog DCNews

Ioan Burculeț, astrolog DCNews, a dezvăluit, în cadrul emisiunii de vineri, ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie în parte de 8 MARTIE, o zi specială.

BERBEC

Dacă mergeți alături de parteneră, va trebui să aveți în vedere că pot fi unele chestiuni care nu funcționează. Dar aveți intuiție. Pentru mămici, e o seară specială. Aveți un avantaj: puteți să vă faceți mai înțelese, atunci când e cadrul care vă permite. Veți avea parte de o seară mirifică.

TAUR

A fost o zi mai apăsătorare, să aveți grijă când vine vorba de comunicare. Încercați să fiți o prezență agreabilă.


GEMENI


Vă place să mergeți într-un ambient plăcut cu persoane în jurul dumneavoastră. Toate lucrurile se aranjează. Sunteți privilegiați, vă simțiți în arealul dumneavoastră. Nativele din Gemeni au nevoie de o ieșire să mai consume din energia negativă din ultima perioadă. Puteți petrece clipe minunate. E o energie care planează în aer. Nu vă veți enerva.

RAC

Chiar dacă ați avut câteva probleme la muncă, trebuie să lăsați problemele și să vă focusați. Sunteți într-un conflict de la începutul săptămânii. Lăsați grijile deoparte. Poate veni o soluție, chiar și din punct de vedere sentimental.

LEU

Ziua de 8 martie poate să aducă o conotație spirituală. Sunteți pe direcția dorită. Dar trebuie să aduceți acea nuanță de dinamism. Trebuie ținut cont că nativele Leu pot avea și anumite capricii pe care trebuie să le înțelegem.

FECIOARĂ

Echilibrul vine de la sine. Puteți petrece cum doriți. Dincolo de rațiunea și pragmatismul dumneavoastră, veți avea o seară minunată. Poate mergeți în vizită la părinți. Fecioarele au o legătură directă cu sectorul familiei.

BALANȚĂ

Veți petrece undeva. Aveți multe puncte cheie care vor funcționa de la sine. Puteți face fericită persoana de lângă dumneavoastră.

SCORPION


Seara de 8 Martie vine cu o încărcătură ce poate să aducă probleme. Scorpionii nu s-au simțit bine astăzi. Să aveți răbdare și să nu încercați să mergeți în extreme. Ar trebui să vă gândiți de două ori înainte de a acționa. Nu e recomandat să luați decizii pripite când vine vorba de o întâlnire. Comunicarea se va deschide ca o floare.

SĂGETĂTOR

Seara de 8 Martie, deși aveți îngrijorări legate de finanțe, bani, va fi minunată, pentru că e guvernată de Venus. S-ar putea să mergeți într-o locație în care lucrurile să fie date peste cap. Dar aveți protecție. Și, dincolo de oboseala din sectorul profesional, e o seară care aduce acel prim pas către liniște.

CAPRICORN

E o seară pe care doriți să o petreceți în intimitatea căminului. Doamnele vor fi preocupate și vor trebui să rezolve ceva care are directă conotație cu familia. Trebuie să găsiți acel plan al medierii. Atunci, veți soluționa problemele, care nu sunt atât de mari. Acel rol al comunicării este foarte important.

VĂRSĂTOR

Are nevoie de comunicare, afecțiune, suport, pentru că, în ultima perioadă, s-a consumat în interiorul lui. Vărsătorii au nevoie să fie ascultați. Au nevoie de atenție. Doar așa va dispărea acea energie negativă. Puteți să insistați pe tot ceea ce înseamnă compasiune.

PEȘTI


Pline de sine, Peștii stau bine și la capitolul finanțe. Dacă veți dori o ieșire într-un loc unde are loc un concert, un eveniment, s-ar putea să vă confruntați cu unele probleme. Ceva vă poate nemulțumi.

Previziunile complete:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel