EXCLUSIV  Horoscop 6 iulie 2022. Află ce ți-au pregătit astrele astăzi

Află ce ți-au pregătit astrele astăzi, 6 iulie 2022. 

Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, vă aduce horoscopul zilei la DCNews și DCNewsTV, precum și pe Facebook și Youtube DCNews, de la ora 09:00. 

Ce aduce Marte în Taur

Marte își începe tranzitul în semnul Taurului, unde va sta până pe 20 august. Câteva dintre sfaturile pe care astrologul Daniela Simulescu ni le oferă cu privire la acest eveniment includ întreaga arie financiară: ar fi bine să încercăm să economisim cât mai mult, să ținem cont de raportul calitate-preț, să negociem, să nu ne aruncăm și să încercăm să lucrăm cât mai sustenabil! Trebuie să construim cu ce avem și să ne facem și un fond de rezervă.

Previziuni pentru zodii

Berbec / Ascendent în Berbec

Marte va tranzita casa a doua a banilor. Marte te invită să nu te arunci mai mult decât e cazul, ci să te bazezi pe ce ai aici și acum. Învață să accepți banii pe care îi ai acum, nu să te gândești la banii pe care îi vei face tu cu altă ocazie. Nu cheltui aiurea, nu face investiții fără să calculezi riscurile și fă-ți o pușculiță, pune separat niște bani.

Taur / Ascendent în Taur

Marte e în semnul vostru, dar nu se simte chiar în largul său. Veți intra în situații pe muchie de cuțit, pe repede înainte. Veți primi curaj, dar și furie. Veți deveni mai agresivi, vă veți simți măcinați de neputința de a accepta anumite limite. S-ar putea să fiți mai impulsivi. Mișcarea în natură e cea mai bună soluție, furia aceasta trebuie consumată.

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Marte intră în casa a 12-a, aveți grijă la problemele de sănătate, dacă ajungeți într-o criză, ea apare ca să vă dea ceva de înțeles. Că v-ați pierdut pe voi pe undeva, că v-ați sacrificat pentru alții. Vă confruntați cu niște situații din trecut, trebuie să vă rupeți de anumiți oameni din trecut. Mai faceți curățenie în viața voastră. S-ar putea să simțiți că aveți inamici, oameni răutăcioși în jurul vostru.

Citește continuarea pe Astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel