EXCLUSIV  Horoscop 6 - 12 noiembrie. Astrologul Daniela Simulescu, previziunile săptămânii pentru fiecare zodie

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Află ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna următoare. 

Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, vă aduce horoscopul săptămânii pentru fiecare zodie. Emisiunea este transmisă pe DCNews și DCNewsTV, dar și pe Facebook și Youtube DCNews. 

”Săptămâna 6-12 noiembrie beneficiază de două noi tranzite, Venus în Balanță și Mercur în Săgetător, care se înțeleg. Astrele ne oferă diplomație și discurs viu. Saturn își reia, în sfârșit, mersul direct în semnul Peștilor. Ceea ce înseamnă că nu vom mai întâmpina multe limitări sau blocaje în momentul în care vom încerca să ne concretizăm visurile. Dar asta nu înseamnă că vom putea face totul pe repede înainte. Saturn își dorește răbdare, seriozitate, pragmatism și autenticitate. 

Pe 8 noiembrie, Venus intră în Balanță. Planeta frumuseții și a plăcerilor își va începe tranzitul în semnul armoniei, unde va sta până pe 4 decembrie. Vom vedea multe negocieri, dorința de dreptate și egalitate, însă din cauza faptului că Venus va fi în același semn cu Nodul Sud, e posibil ca aparențele să fie înșelătoare. 

Pe 10 noiembrie, Mercur intră în Săgetător. Vom fi curioși și preocupați de călătorii. Vom spune totul pe șleau și vom avea tendința de a avea prejudecăți multiple. Un lucru este cert: vom fi mai optimiști ca în ultimele săptămâni!” arată astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel