HOROSCOP 5-11 februarie. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru fiecare ZODIE

HOROSCOP 5 - 11 FEBRUARIE
HOROSCOP 5 - 11 FEBRUARIE

Camelia Pătrășcanu a prezentat, duminică, la Antena 3, HOROSCOPUL pentru fiecare zodie pentru săptămâna 5 - 11 februarie 2018. 

BERBEC, HOROSCOP 5-11 februarie - au nevoie de un răspuns, de o replică, de un anumit gest din partea persoanelor pe care le contactează în această săptămână, de la persoane apropiate, din familie, până la autorități, trebuie să aibă mai mult tact, aspectele sunt mai tensionate de miercuri-joi, riscă să fie supărători de sinceri. 

TAUR, HOROSCOP 5-11 februarie - au o zi de luni foarte bună la muncă, e bine să tragă tare, se bazează pe colaborarea unei persoane care-i descurcă cumva. De marți, aspectele sunt mai tensionate, iar miercuri și joi este un vârf de iritare, mai ales dacă au niște pretenții sau reguli pe care altul nu le respectă, e posibil să aibă sentimentul că din cauza acestor persoane care nu respectă regulile sau nu-și fac treaba, ei pierd financiar sau ceva foarte important pentru ei, unii chiar și sănătate și tind să ia măsuri pe care le anunță la final de săptămână. 

GEMENI, HOROSCOP 5-11 februarie - foarte bun început al săptămânii, sunt entuziaști, au elan, au energie, trebuie să pună osul la treabă marți, miercuri și joi, dacă nu-și fac treaba sunt amendați joi și vineri, dacă treaba nu merge din cauza altora, vor avea argumente și glas și e bine să puncteze unde nu funcționează lucrurile, pentru că ele n-au voie să meargă mai departe așa pentru că le este amenințat viitorul. 

RAC, HOROSCOP 5-11 februarie - săptămâna începe bine luni, cu suport din partea familiei, aspectele tensionate indică multă emoție, iau totul personal, au și expresivitate, arată ce nu le convine, pericolul cel mai mare este să cheltuiască neprevăzut, necalculat, să fie nemulțumiți, nu sunt cheltuielilor lor, ci ale cuiva din familie. 

LEU, HOROSCOP 5-11 februarie - discuții și întâlnire foarte bune luni, mijlocul săptămânii e tensionat, fie din cauza unor probleme de familie, fie o sensibilitate și o slăbiciune îi obligă să stea în casă și să-și încarce bateriile, își fac tot felul de calcule legate de siguranța loc materială și în funcție de cum merge relația loc conjugală, iritabili și nerăbdători joi-vineri, își pun lucrurile în ordine la final de săptămână.  

FECIOARĂ, HOROSCOP 5-11 februarie  - foarte bună ziua de luni pentru bani, banii sunt negociați, sunt discutați cu cineva, mijlocul săptămânii aduce probleme legate de acte, mai multe atenție la acte, dar și la cunoștințele pe care le-au dobândit și le transferă mai departe. 

BALANȚĂ, HOROSCOP 5-11 februarie  - luni sunt în formă, la mijlocul săptămânii au probleme cu banii, poate nu e lucrul cel mai rău, trebuie să fie atente la volan și la deplasări pe joi. 

SCORPION, HOROSCOP 5-11 februarie  - luni e zi a odihnei, sunt ușor de iritat, au nevoie de mai multă menajare în cămin, discuții mari legate de bani. 

SĂGETĂTOR, HOROSCOP 5-11 februarie  - stă bine cu prietenii luni, atenție la sănătate marți, miercuri și joi, excesele se plătesc, în ceea ce privește munca au sentimentul că cineva nu a fost în ordine, nu și-a făcut datoria, bârfe pe la muncă, nu trebuie să le dea importanță, replică acid joi și vineri, discută o problemă legată de bani sâmbătă și duminică, nu au voie să scoată din buzunar, să aducă mai rapid. 

CAPRICORN, HOROSCOP 5-11 februarie  - au succes în întâlnirile cu șefii, marți, miercuri, joi, întâlniri cu prietenii, nu prea au timp de distracție, sunt dezamăgiți dacă sunt îndrăgostiți, nu primesc semnalele pe care le așteaptă. 

VĂRSĂTOR, HOROSCOP 5-11 februarie  - foarte bun mijlocul de săptămâni, îi suprasolicită, trebuie să facă față, se liniștesc sâmbătă-duminică, când e bine să-și încarce datoriile. 

PEȘTI, HOROSCOP 5-11 februarie - bani luni, discută despre ei, trebuie să convingă pe cineva, sponsori sau angajatori, au nevoie de niște acte, vineri pot fi discuții cu șefii, trebuie să bină cu argumente. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel