Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  HOROSCOP 28 martie 2022: Conjuncție Venus - Saturn în Vărsător. Previziuni pentru toate zodiile

Astrologul Daniela Simulescu, horoscopul zilei
Astrologul Daniela Simulescu, horoscopul zilei

HOROSCOP 28 martie 2022. Săptămâna începe, din punct de vedere astrologic, cu o conjuncție Venus - Saturn în Vărsător. 

HOROSCOP 28 martie 2022. ”Începem săptămâna cu o conjuncție Venus - Saturn în semnul Vărsătorului. E un moment de revelație în contextul amoros, un moment de detașare, când îți poți da seama de adevărul pe care n-ai vrut să-l vezi în relația în care ești. O conjuncție Venus- Saturn ne poate ajuta să închegăm o relație, un parteneriat, o colaborare, ne poate ajuta să fim maturi și să ne dăm seama că iubirea nu e ca în filme, cu fluturași, floricele, ci vine cu maturitate în spate, cu acceptarea a ceea ce suntem, nu cu încercarea de a înfrumuseța, de a distorsiona, de a pune un filtru. O conjuncție Venus, care ține de feminitate, de iubire, de relație, cu Saturn, care este obiectiv, dur, real, ia toate filtrele pe care le-ați pur relației. Vă dați seama nu neapărat de celălalt, ci de voi, e nevoie de a vă calcula bine pașii într-o relație. (...) Conjuncția Venus- Saturn ține foarte mult și de negocieri.” a anunțat astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, în emisiunea despre horoscopul săptămânal. 

Citește mai mult aici: EXCLUSIV  Urmează o săptămână de FOC: Atenție dacă ești în zodia Taur, Leu, Scorpion sau Vărsător! Conjuncție Venus - Saturn în Vărsător și Lună Nouă în Berbec

HOROSCOP 28 martie 2022. De la ora 09:00, urmăriți pe DCNews și la DCNewsTV, precum și pe Facebook și Youtube DCNews, horoscopul zilei pentru fiecare zodie, adus de astrologul Daniela Simulescu, și aflați cum vă influențează conjuncția de astăzi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel