EXCLUSIV  Horoscop 23 septembrie pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Vărsător, Capricorn, Pești

Foto Pexels
Foto Pexels

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, vine cu noi previziuni pentru zodii.

Joi, 23 septembrie, avem o opoziție între Venus și Uranus. Ca de obicei, o nouă emisiune cu previziuni pentru toate zodiile va fi difuzată începând cu ora 9:00. Emisiunea va fi disponibilă pe DC NEWS, DC NEWS TV şi pe paginile de Facebook şi YouTube ale celor două site-uri. Rămâneţi alături de noi!

Video cu emisiunea de la DCNewsTV:

Daniela Simulescu, astrolog DCNews, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Nu îți convine nimic astăzi. Și oricât de mult ar încerca persoanele dragi să îți facă pe plac, nu vor reuși pentru că nu vor ști cum.

Taur

Relația cu partenerul va trece prin urcușuri și coborâșuri. Și s-ar putea să nu te mai poți concentra cu adevărat la serviciu.

Gemeni

Mercur se apropie de un careu cu Pluto, fapt ce te poate face să spui tot pe un ton agresiv. Sigur e ceva ce te nemulțumește.

Rac

Vei simți presiune și la muncă, dar și acasă. Vei încerca să îi împaci pe toți, când de fapt trebuie să te echilibrezi tu.

Leu

Vei avea impresia că oamenii nu te înțeleg, oricât de logic ai fi. Oricum, vei avea de purtat o sumedenie de discuții.

Fecioară

Vei fi destul de nehotărât când vei merge la cumpărături. Chiar dacă vei avea o listă pregătită de ceva timp.

Balanță

Astăzi, nimic nu este simplu. Și nici sigur. Evită să faci sau să accepți promisiuni. Vor apărea evenimente neprevăzute.

Scorpion

Partenerul nu îți susține anumite puncte de vedere și te consumi mult. Încearcă să mai delegi din sarcinile de la serviciu.

Săgetător

Îi vei molipsi pe ceilalți cu optimismul tău. Încearcă să nu stai prea mult timp singur astăzi. Astfel, îți vei face tot felul de gânduri.

Capricorn

Încurcăturile de la serviciu devin oportunități atunci când ești tu prin preamă. Reușești să eficientizezi orice situație.

Vărsător

Dacă vei asculta mai mult, vei învăța și acumula noi informații foarte folositoare. Tot ce faci la serviciu va fi vizibil.

Pești

Ai vrea să te ascunzi, să stai departe de oameni, să te retragi. Resimți o epuizare, atât pe exterior, cât și pe interior.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel