EXCLUSIV  Horoscop 21 ianuarie 2022. Află ce ți-au pregătit astrele astăzi

Astrologul Daniela Simulescu. Horoscopul zilei la DCNews
Astrologul Daniela Simulescu. Horoscopul zilei la DCNews

Află ce ți-au pregătit pentru astăzi, 21 ianuarie 2022, astrele. 

Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, vă aduce horoscopul zilei, la dcnews.ro și DCNewsTV.ro, precum și pe Facebook și Youtube DCNews. 

Marte va intra în Capricorn pe data de 24 ianuarie 2022 şi va sta acolo până pe 6 martie 2022. Urmează numeroase decizii.

Marte în Capricorn, efecte pentru fiecare zodie Taur / cei cu ascendentul în Taur

Învaţă, studiază, călătoreşte, întreabă, şi vei lua deciziile bune. Veţi lupta pentru crezurile voastre. Cu Marte în casa a 9-a, e bine pentru cei care dau examene, veți avea curaj.  Marte în casa a 9-a vă schimbă un pic. Voi, de obicei, sunteţi mai liniştiţi. Dar Marte în casa a 9-a  s-ar putea să vă grăbească şi s-ar putea să vă priască.

Gemeni / ascendent în Gemeni

Voi veţi fi cei care iau decizii financiare dure în cadrul familiei. Este o perioadă bună pentru business cu Marte în casa a 8-a, pentru cei care au investiţii, pentru cei care fonduri, sau vă gândiţi că aveţi nişte bani şi nu aţi vrea să îi lăsaţi să zacă într-un cont, ci să îi puneţi la muncă, şi veţi găsi soluţii în acest sens. Dar, cu Marte în casa a 8-a, vedeţi că lucrurile trebuie făcute într-un mod foarte strategic.  

Rac / ascendent în Rac

Undeva se ia o decizie care, pe moment, poate să nu pară semnificativă, dar care să aibă multe implicaţii în spate şi nu o să vă convină. Sau o să vi se pară că oamenii apropiați sunt prea răutăcioşi cu voi, sunt prea agresivi, prea intransigenţi, vor prea multe de la voi. Sunteţi tot timpul într-un hei-rup să mulţumiţi pe toată lumea. De ce vă va provoca Marte pe acest plan? Voi sunteţi obişnuiţi să mai îndulciţi oamenii, să mai îndulciţi situaţiile. Cu Marte în casa a 7-a nu o să puteţi. Se pot rupe relaţii, se pot relua relaţii, pot apărea chestiuni legale. Unele vă mulţumesc, altele nu.

Citește mai mult aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel