HOROSCOP 19 - 25 martie 2018. Camelia Pătrășcanu: Ce spun astrele pentru fiecare ZODIE

HOROSCOP 19 - 25 MARTIE 2018, CAMELIA PĂTRĂȘCANU
HOROSCOP 19 - 25 MARTIE 2018, CAMELIA PĂTRĂȘCANU

Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul săptămânii care urmează, la Antena 3. 

HOROSCOP 19 - 25 martie 2018, BERBEC

Berbecii pot avea un început de săptămână foarte tensionat. Sunt mai ușor de iritat în relațiile personale, mai ales cu autoritățile. Vor să-și impună punctul de vedere. Au senzația că lucrurile nu funcționează, nu merg sau sunt blocate. De aceea, relațiile sunt mai blocate. Marți și miercuri sunt mai practici și-și dau seama cum trebuie să procedeze ca să nu piardă nici ei, nici cei din jur sau cum pot profita de o situație mai neplăcută, așa cum se arată. Foarte multă comunicare joi și vineri, asta înseamnă că lucrurile se pot negocia. Atenție la familie în weekend.

HOROSCOP 19 - 25 martie 2018, TAUR

Taurii au foarte multe lucruri de reparat și corectat și depind și niște acte pentru a face aceste corecții, fie că așteaptă niște aprobări sau niște semnături, fie că au nevoie de acceptul unor persoane. E posibil să consulte și un specialist acolo unde problemele sunt mai încâlcite, mai ales de natură juridică, trebuie să adune date, să nu se grăbească cu concluziile. 

HOROSCOP 19 - 25 martie 2018, GEMENI

Gemenii vor avea o săptămână care le dă o mare dorință de libertate, de a se întâlni cu diverse persoane să se simtă bine. Trebuie să fie atenți la excesele pe care le fac în plan social, dacă dau credit unor persoane care nu merită, dacă ei chiar fac promisiuni neacoperite, pentru a impresiona, pentru că sunt foarte tentați, sunt într-o mare tentație de a culege lauri sau aprecieri. Vor plăti dacă spun neadevăruri.

HOROSCOP 19 - 25 martie 2018, RAC

Racii au o săptămână de autoritate și trebuie să se impună în relațiile cele mai importante pentru ei, fie în familie sau în relația cu autoritățile. Cu șefii au tendința de a pune piciorul în prag și sunt capabili de a spune că nu mai fac parte din joc dacă lucrurile nu decurg așa cum își doresc, sigur în numele unor principii de colaborare pe care le-au stabilit, pentru că sunt nemulțumiți.

HOROSCOP 19 - 25 martie 2018, LEU

Leii depind și ei la locul de muncă de niște acte, trebuie să scotocească mult după autorizații. Sunt de evitat cerurile, să nu supere pe nimeni pentru că riscă să se rostogoloească un bulgăre mult mai mare decât pare la prima vedere. 

HOROSCOP 19 - 25 martie 2018, FECIOARĂ

Fecioarele pot să fie niște tutori, niște îndrumători pentru diverse persoane pe care le ajută și le salvează în această săptămână, le sfătuiesc și le îndrumă. Pe de altă parte, au nevoie de persoane foarte bine pregătite și colaborează cu acestea, fie persoane care recunosc pregătirea lor și le încurajează să se manifeste, să aplice, să scrie, să țină discursuri, deci le trebuie curaj pentru a-și exprima talentele. 

HOROSCOP 19 - 25 martie 2018, BALANȚĂ

Balanțele pot avea dificultăți în relațiile personale, fac tot felul de analize, e foarte important cum văd partenerul de viață sau persoana foarte importantă de lângă ele, s-ar putea să se fi înșelat, să fi calculat greșit, să fi apreciat greșit, să se fi entuziasmat prea mult. Revin la niște impresii și le analizează. 

HOROSCOP 19 - 25 martie 2018, SCORPION

Scorpionii au de-a face cu munca. Muncă mai bine organizată și planificată. Aici au probleme cu colaboratorii și mai ales cu planul lor de lucru. Dacă nu se țin de timpii stabiliți, încurcă toate lucrurile. Discuții și cu alte persoane legate despre cum facem și cum rezolvăm. 

HOROSCOP 19 - 25 martie 2018, SĂGETĂTOR

Săgetătorii, unii iubesc foarte mult libertatea și au nevoie de mai multe aplauze și mai multe laude și le caută. Alții vor să înceapă un proiect nou, pe cont propriu. N-au voie să cheltuiască foarte mult. Nu trebuie să dea curs unor capricii. N-au voie să cheltuie. Trebuie să pună la bătaie toate talentele lor în mod mult mai riguros și mai eficient. 

HOROSCOP 19 - 25 martie 2018, CAPRICORN

Capricornii, se întâmplă lucruri în familie, unele persoane au pe cont propriu idei, vor să plece de acasă să se mută, vor să studieze sau își schimbă orarul de viață și nu știu cum să se adapteze la schimbările din familie. Trebuie să analizeze dacă nu se distanțează prea mult de membrii familiei și ce trebuie să facă ca să unească pe toată lumea. 

HOROSCOP 19 - 25 martie 2018, VĂRSĂTOR

Vărsătorii trebuie să se organizeze în muncă, pentru că au avut niște scăpări, acum trebuie să le repare. Să nu se grăbească să tragă concluzii cu privire la persoanele colaboratoare. 

HOROSCOP 19 - 25 martie 2018, PEȘTI

Pești, e vorba de bani, poate să le vină mai mulți bani, sunt extraordinar de ambițioși, au șansa să fie foarte buni în muncă, sunt perfecționiști. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel