EXCLUSIV  Horoscop 16 august 2022: Mercur în Fecioară, trigon cu Uranus în Taur. Previziunile zilei pentru zodii

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Află ce ți-au pregătit astrele astăzi, 16 august. 

Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, vă aduce horoscopul zilei, de la ora 09:00, la DCNews și la DCNewsTV. 

Astăzi, 16 august, Mercur din Fecioară face un trigon cu Uranus din Taur. Găsim idei inovatoare, soluții originale, ne permitem să nu urmăm căile bătătorite și suntem mai deschiși față de schimbări. Mai ales la nivel profesional. Un aspect bun pentru cei care doresc să își schimbe strategia financiară, arată Astrosens. 

Ce urmează 

Pe 18 august avem unul dintre cele mai norocoase aspecte din teoria astrologică. Trigon între Venus, Micul Benefic, și Jupiter, Marele Benefic. O zi foarte bună pentru manifestarea iubirii, a afecțiunii și a generozității. Atât față de noi, cât și față de cei dragi. Să nu uităm că aspectul se petrece pe semne de foc, deci vom avea de-a face și cu o tendință demonstrativă. Dacă ai avut nevoie de o porție sănătoasă de încredere pentru a lua o decizie, o poți lua pe 18 august. 

Pe 20 august, Marte își începe tranzitul în Gemeni. Și aduce nevoia de a căuta alte soluții atât la problemele vechi, cât și cele actuale. Și să acționăm fără un obiectiv clar. Haosul, cuvintele, lipsa așteptărilor și dorința de a face schimbări vor fi armele noastre cele mai folositoare. Marte stă de obicei aproximativ două luni într-un semn, dar de data aceasta va rămâne în Gemeni până pe 25 martie 2023. Ce vom învăța: că nu ne trebuie mult/totul pentru a începe ceva nou. Putem porni la drum cu puțin. 

Pe 21 august, Mercur din Fecioară face o opoziție cu Neptun din Pești. Până și cei mai logici și analitici oameni pot avea momentele lor de slăbiciune. Confuzia nu este neapărat ceva negativ. Poate aduce chiar vindecare. Atenție la promisiunile partenerilor!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel