EXCLUSIV  Horoscop 1 - 7 august 2022. Astrologul Daniela Simulescu, previziunile săptămânii pentru zodii

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Află previziunile săptămânii 1 - 7 august pentru fiecare zodie.

Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, vă aduce, astăzi, de la ora 12:00, previziunile primei săptămâni a lunii august, 1 - 7 august 2022,  pentru fiecare zodie. 

Emisiunea este transmisă pe DCNews, la DCNewsTV, precum și pe Facebook și Youtube DCNews. 

Conjuncție istorică în 1 august

Săptămâna începe cu 1 august, când va avea loc o conjuncție istorică între Marte, Uranus și Nodul Nord care se vor afla în semnul Taurului. 

Dacă astăzi Uranus va fi în Taur lângă Nodul Nord, pe 1 august se va alătura și Marte. Pentru istoria omenirii genul acesta de aspect schimbă lumea. Un element mult mai important este opoziția cu Nodul Sud în Scorpion.

Dacă Nodul Nord, acel sens al vieții, acea direcție pe care o căutăm și care ne lasă să bâjbâim prin ceață, nu are cum să ni se dezvăluie așa cum ne-am dori, Nodul Sud este în mâna noastră dreaptă precum o valiză gata de a fi desfăcută și sortate lucrurile din ea. 

Este despre bani!

Felul în care ni s-ar putea schimba viața are legătură de data aceasta cu felul în care ne raportăm noi înșine la capitalism, sustenabilitate, relația cu mâncarea și cea cu propriul buzunar, de aceea obiectivul nostru e să ne vindecăm Nodul Sud, să vedem ce putem face cu crizele de aici și de acum, cu traumele pe care le cărăm după noi și abia apoi vom putea să ridicăm altfel capul și să ne îndreptăm privirea către acel viitor despre care nu avem cum să știm atâtea lucruri până nu devenim pregătiți pentru el. 

Componenta financiară, așadar, plutește în aer, mai ales că axa Scorpion-Taur vorbește despre bani, despre cum putem să îi investim, cum gestionăm cheltuielile astfel încât să trăim cu mai puțin decât o făceam, având în vedere și creșterea mare a prețurilor.

Uranus va rămâne în Taur până în 2026, deci nimic nu este sigur, în orice clipă ne putem confrunta cu exact scenariul care nici prin cap nu ne-ar fi trecut vreodată, așa că e bine să avem mereu un fond de rezervă.

Vezi continuarea pe astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel