Horia Uioreanu. Nume importante pe lista șpăgii lui Horia Uioreanu

uioreanu
uioreanu

Horia Uioreanu. Răzvan Pop, șeful de cabinet al lui Horea Uioreanu, ținea evidența șpăgilor primite și a cheltuielilor efectuate din aceste sume, precum și a persoanelor care furnizau sumele de bani.

Horia Uioreanu. Un nume care figurează pe această listă este cel al fratelui lui Gruia Stoica, Vasile Didilă.

VEZI ȘI: Dan Negru, "Te pui cu blondele?", scandal cu un consultant TV 

Horia Uioreanu. Răzvan Pop scrie că Vasile Didilă a venit la Cluj unde a discutat cu Horea Uioreanu. "La final, Uioreanu m-a chemat și mi-a cerut să-l însoțesc pe domnul respectiv la o discuție... Individul a scos din buzunarul de la haină un plic mai gros, după care a ieșit din mașină fără să spună nimic. Am fost uimit de ce se întâmplă și am constatat că acesta conține suma de 50.000 de euro. Uioreanu nu a fost mirat deloc, spre deosebire de mine", a spus Răzvan Pop.

Horia Uioreanu. Pe listă mai apar nume precum Ioan Bene, care a dat suma de 100.000 de lei pentru finanțarea campaniei electorale a fostei soții a lui Uioreanu. În plus apare și numele lui Dorin Așchilean. Firma acestuia, ACI, a construit Cluj Arena și acum ridică parcul Tetarom IV.

Horia Uioreanu. De asemenea, pe listă apare și Traian Mariș, care i-ar fi dat lui Pop suma de 15.000 de lei pentru a obține postul de director al Direcției Silvice Cluj. Mariș urma să fie arestat în 2013 pentru luare de mită.

Horia Uioreanu.  Pe listă apare și milionarul din Dej, Ioan Tecar, care deține firma SAMUS, câștigătoarea unor licitații pentru repararea drumurilor județene, scrie Știri de Cluj, citând Evenimentul Zilei.

Horia Uioreanu. Pe listă mai apar nume deja cunoscute, Vasiel Pogăcean, patronul firmei Sinai, care a beneficiat de lucrări publice în zona Bonțida. Acesta plătea un comision de 10 - 15% din contracte pentru a putea încasa mai repede banii pe lucrările efectuate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel