Horia Georgescu, reținut. De ce a ieșit încătușat cu mâinile la spate-VIDEO

Horia Georgescu a produs o noutate, luni, după ce a fost reținut. Acesta a ieșit încătușat, dar cu mâinile la spate, contrar față de ce am văzut până acum.

Potrivit unor surse judiciare, există o explicație pentru noutatea de la DNA: Horia Georgescu s-a opus arestării și de aceea a fost legat cu mâinile la spate, informează Realitatea TV.

Horia Georgescu  este cercetat pentru trei infracţiuni de abuz în serviciu într-un dosar legat de despăgubirile ilegale de la ANRP.

Citește și: Bogdan Chirieac: Horia Georgescu era cu sabia dreptății în mână

Printre retrocedările cercetate de DNA se află cea acordată omului de afaceri Valentin Vişoiu, unul dintre cei mai mari cumpărători de drepturi litigioase pentru proprietăţi, aflat pe locul 5 în topul celor care au primit sume exorbitante de la ANRP.

Potrivit procurorilor DNA, prejudiciul calculat în acest dosar este de aproximativ 75 de milioane de euro. Este vorba despre suma cu care au fost supraevaluate despăgubirile oferite de ANRP, atunci când Georgescu făcea parte din Comisia Centrală de Stabilirea Despăgubirilor.

În acelaşi dosar au mai fost chemaţi la DNA şi Ingrid ZARUR, fosta şefă a ANRP, dar şi actualul deputat Theodor Niculescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel