Bogdan Chirieac: Horia Georgescu era cu sabia dreptății în mână

Reținerea șefului ANI, Horia Georgescu, este subiectul zilei, iar impactul extern este devastator, a declarat analistul Bogdan Chirieac la RTV.

"Șeful integrității din România, integru de către MCV, de către experții din UE, să aflăm că a comis asemenea fapte e un lucru nu numai neobișnuit, dar va ridica mari semne de întrebare asupra tuturor evenimentelor care se întâmplă în țara noastră", a spus Chirieac.

"Reținerea domnului Horia Georgescu are un impact și asupra imaginii distinsei instituții, mai ales atunci când se încrâncenase împotriva maestrului Mircea Diaconu, se încrâncenase împotriva candidatului la președinție, Klaus Iohannis. Onorabila Agenția trimitea hârtii, că nu se întorsese din America domnul Horia Georgescu,  și trebuia să depună nu știu ce hârtii. S-a întors special să depună niște hârtii împotriva domnului Klaus Iohannis. Omul era cu sabia dreptății în mână. 

Citește și: HORIA GEORGESCU (ANI), REȚINUT de DNA. Mircea Diaconu: Mai e real și necesar acel MCV?

În cazul domnuli Georgescu eu nu cred că onorabila  instituție DNA nu are toate dovezile necesare împotriva dânsului. Altfel nu ar fi intervenit. Impactul extern va fi devastator. De aceea cred că DNA știe ce spune.

Pe plan extern, percepția este că România este cea mai coruptă țară de pe mapamond. Cum s-ar percepe informația că în orice țară din Europa au fost luați 100 de parlamentari, 50 de miniștri, 1.000 de oameni de afaceri, toate trusturile de presă. Ce s-ar spune de țara aceea. S-ar grăbi cineva să investească acolo? S-ar spune: hai să   mai așteptăm" a declarat Bogdan Chirieac.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel