Horia Constantinescu, șef CJPC Constanţa, după conflictul de la Neptun: Nu Dragnea m-a trimis!

Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Constanţa, Horia Constantinescu, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, referitor la conflictul iscat în urma unui control la terasa Zorba's din staţiunea Neptun, soldat cu agresiuni fizice şi verbale, că i se pare strigător la cer că s-a ajuns ca românii să fie dezbinaţi.

'Mi se pare strigător la cer ca, în Anul Centenarului Unirii, românii să fie dezbinaţi, iar criteriul pentru care să ne aruncăm unii altora invective este apartenenţa la un partid politic sau apartenenţa la oricare dintre idei, idee care poate fi dezbătută, comentată, comunicată, dar nu bătută cu parul', a spus Constantinescu, menţionând că în timpul scandalului iscat la respectiva terasă, reprezentanţilor CJPC li s-au adus injurii ce vizau şi PSD.

El a mai spus că îşi asumă faptul că este membru PSD. 'Da, îmi asum, sunt membru PSD. Vreau să răspund unei alte acuzaţii. Nu Liviu Dragnea m-a trimis, nu domnul preşedinte m-a trimis pe această terasă', a afirmat şeful CJPC Constanţa.

Horia Constantinescu a adăugat că agenţii economici trebuie să respecte normele legislative în vigoare, indiferent cine este, politic, la conducerea ţării. 'Nu vorbim neapărat de incidentul de ieri, vorbim despre o situaţie, vorbim de nişte principii, vorbim de o atitudine a comercianţilor faţă de autoritatea de control, un reprezentant al unui stat de drept, indiferent cine se află la conducerea politică a acestuia. Peste ani vor fi alţi colegi comisari şi alte colege comisar, care nu trebuie să traverseze ceea ce a traversat colega noastră. Este motivul pentru care am părăsit o acţiune de control la care mă aflam, la o terasă învecinată, pentru a ajunge la momentul la care colega a semnalat că a fost îmbrâncită, admonestată, înjurată de către un consumator, dar de precizat că la trei metri se afla proprietarul acestei terase. (...) Suntem pregătiţi să demonstrăm că vrem să strângem mai tare rândurile, alături de colegii din poliţie, care mi-aş fi dorit să fi avut o atitudine mai fermă, mă refer la primii prezenţi pe terasă, să nu ne fi lăsat puţin în degringoladă', a spus acesta.

Miercuri după-amiază, şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Constanţa, Horia Constantinescu, a anunţat că a fost bătut de mai mulţi bărbaţi, având echimoze în zona gâtului şi un dinte spart, iar colega sa de serviciu îmbrâncită, în timpul unui control în staţiunea Neptun. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel